Четвер, 25 Квітня, 2024

У Хмельницькому встановили ще два велолічильники

Сьогодні, 8 травня, у Хмельницькому, встановили ще два електронних табло, які рахуватимуть велосипедистів. Де їх встановили, далі розповість khmelnytskyi-future.

Де встановили електронні табло

Нагадаємо, що перше електронне інформаційне табло, яке рахуватиме кількість велосипедистів, з’явилося у нашому місті минулого тижня. Його розташували на велодоріжці у парку ім. Чекмана. Його місту подарувала компанія «Нова пошта». 

Ще два аналогічних світлодіодних пристрої встановили сьогодні, 8 травня, на велодоріжках на вулиці Прибузькій та на Проспекті Миру. Про це повідомляє управління житлово-комунального господарства на своїй сторінці у соцмережі.

За словами начальника управління житлово-комунального господарства Василя Новачка, ці локації для встановлення електронних табло обрали, оскільки саме тут спостерігається найбільший рух велосипедистів. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Електронна система пристрою розрізняє велосипедистів та пішоходів за швидкістю руху. Вона показує загальну кількість велосипедистів від моменту встановлення пристрою і тих, які проїхали вдовж табло протягом дня. Також інформаційне табло показує час, дату і температуру повітря. На ньому є логотип «Нової пошти» та бренд міста. 

Для чого потрібні велолічильники

Радник міського голови з питань велосипедної інфраструктури, голова громадської організації «Критична маса» Віталій Поліщук пояснює, що усі дані з інформаційного табло будуть записувати для того, щоб проаналізувати трафік велосипедистів. Це дасть змогу вирішити, як надалі розвивати велоінфраструктуру у Хмельницькому. Оскільки важливо не просто знати, що у місті є велосипедисти, а й мати інформацію щодо того, в яких напрямках вони їздять, яка їхня кількість, як впливає розвиток велоінфрструктури на загальну кількість тих, хто користується велосипедом. За словами Віталія Поліщука, завдяки таким електронним табло можна якісно аналізувати усі ці дані та якісно розвивати велосипедну інфраструктуру у місті.

Фото – зі сторінки управління житлово-комунального господарства у соцмережі.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.