Субота, 20 Квітня, 2024

Вулицями Хмельницького курсуватиме капітально відремонтований тролейбус

Завтра, 10 квітня, на маршрут №11 «Катіон-Озерна» цього тижня вийде капітально відремонтований тролейбус. Далі розповість khmelnytskyi-future.

Вже завтра вулицями Хмельницького курсуватиме відремонтований тролейбус. Він був дуже зношений, адже пропрацював майже тридцять років. Однак тролейбус вирішили відремонтувати. Працівники Хмельницького комунального підприємства «Електротранс» замінили близько 75% основних вузлів і деталей, повністю оновили салон, частину кузова. Тепер транспортний засіб виглядає сучасно, а також є комфортним та зручним. За словами майстрів, тролейбус ще працюватиме близько десяти років. На капітальний ремонт тролейбусу було виділено 585 тисяч гривень. Тролейбус пофарбований у білий та блакитний кольори. Всередині встановили зручні сидіння, оновили поручні. Тепер у транспортному засобі приємно перебувати. Ремонт проводився на підприємстві «Електротранс» і тривав дев’ять місяців. Загалом оновили тролейбус на 75 відсотків. Тролейбус курсуватиме за маршрутом №11 «Катіон-Озерна».

Міський голова Олександр Симчишин розповів, що чотири роки тому була визначена стратегія повного оновлення комунального автопарку. 

«Ще у 2016 році, з початку каденції, вирішили максимально оновлювати тролейбусний парк. Придбали 32 нових тролейбуси, в тому числі 10 на автономному ходу. Взялися за капремонт старих. Спочатку капітально ремонтували на замовлення на інших підприємствах. Зробили 4 одиниці. Потім вирішили роботи це самостійно, силами працівників «Електротрансу». І от вже маємо другий капітально відремонтований тролейбус», – розповів Олександр Симчишин на своїй сторінці у соціальній мережі.

За словами міського голови, ще один такий тролейбус «234» також є одним із найстаріших. Його вже ремонтують. Планується, що транспортний засіб буде капітально оновлений наприкінці літа.

Хмельничани загалом позитивно ставляться до ремонту тролейбусів, адже тепер транспортний засіб виглядає охайно. Мешканці міста дякують Олександру Симчишину за те, що переймається проблемами «Електротрансу» та бажають йому сили і наснаги. Дехто вважає, що оновлені тролейбуси варто фарбувати по-іншому, щоб вони виглядали більш сучасно.

Нагадаємо, що «Електротранс» вперше самостійно відремонтував тролейбус влітку минулого року.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.