Вівторок, 16 Квітня, 2024

Новий тролейбусний маршрут запустять у Хмельницькому

Наше місто поповнюється новими маршрутами. І незабаром буде запущений новий тролейбусний маршрут під номером чотири. Більше інформації дізнайтесь з khmelnytskyi-future.com.ua.

Новий маршрут буде особливим

Маршрут № 4 сполученням “Катіон-Ракове” буде курсувати через вулиці Тернопільську, Кам’янецьку, Купріна, Красовського, Чорновола та Довженка. Потрібно зазначити, що на цих вулицях немає електричних мереж і саме тому звичайні тролейбуси тут не їдуть. Що стосується нового маршруту № 4, то до його роботи будуть залучені тролейбуси на автономному ходу, які можуть курсувати без лінії до п’ятнадцяти кілометрів. 

Нагадаємо, що двадцятого листопада у Хмельницький був доставлений останній тролейбус з десяти, які були куплені для нашого міста. Ці тролейбуси нові, низькопідлогові та відповідають усім необхідним нормам. 

Розпочне роботу новий маршрут в середині грудня

Це пов’язано з тим, що ще не всі водії обізнані у роботі нової техніки. Потрібно аби вони пройшли відповідне навчання. Також щойно придбанні машини потребують обкатки. 

У місті буде встановлено нові зупинки

Це ще не всі приємні новини. Адже готові до відкриття дві новеньких зупинки – на Старокостянтинівському шосе та на вулиці Тернопільській. 

Додамо, що нещодавно вандали потрощили дві нових зупинки у місті Хмельницькому. На жаль, відеокамер поблизу не було, тому хулігани не були зафіксовані на відео. 

Як вам новації у нашому місті? Як ви гадаєте, чи всі мікрорайони вдосталь забезпечені громадським транспортом? Пишіть відповіді у коментарях. Нам важлива ваша думка.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.