Четвер, 28 Березня, 2024

У грудні в Хмельницькому відкриють новий автобусний маршрут «Озерна – Філармонія»

У грудні, у Хмельницькому, запровадять новий автобусний маршрут загального користування №3. Він курсуватиме за маршрутом «Озерна – Філармонія». Сьогодні, чотирнадцятого листопада, виконавчий комітет Хмельницької міської ради на черговому засіданні ухвалив рішення про відкриття нового автобусного маршруту. Далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

Новий автобусний маршрут №3 «Озерна – Філармонія» відкриють з десятого грудня. Цю пропозицію заступника Хмельницького міського голови Андрія Бондаренка підтримали члени виконкому. Маршрут запроваджують для того, щоб мешканці Озерної мали можливість зручно доїхати до центру міста, особливо в години пік. Члени виконкому також ухвалили проект рішення про списання дванадцяти тролейбусів з балансу комунального підприємства «Електротранс». Цим транспортним засобам уже близько тридцяти років. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто.

«Автобуси маршруту №3 курсуватимуть від обласної філармонії вулицями Кам’янецькою, Степана Бандери, Озерною, Панаса Мирного та у зворотньому напрямку. З мікрорайону Озерна автобус курсуватиме в напрямку філармонії, розвертатиметься на транспортній розв’язці, на мосту, що на вулиці Кам’янецькій. Далі курсуватиме за маршрутом», – зазначив в.о. начальника управління транспорту і зв’язку Сергій Шепурев.

Заступник міського голови Андрій Бондаренко розповів, що додатковий автобусний маршрут дасть змогу мешканцям мікрорайону Озерна зручно та швидко діставатися до центру міста, оскільки буде більш щільний графік руху транспорту. За його словами, на маршруті їздитимуть чотири великогабаритні автобуси Хмельницького комунального підприємства «Електротранс».

«Міська рада працює над збільшенням кількості маршрутів, які обслуговуються великогабаритним транспортом. Це передбачає програма розвитку міського пасажирського транспорту. Крім маршруту №3, автобуси великої пасажиромісткості курсуватимуть і на маршруті №2», – наголосив заступник міського голови Андрій Бондаренко.

Нагадаємо, що з вересня вулицями Хмельницького курсують п’ять нових тролейбусів. Транспортні засоби бірюзового кольору. Вони можуть їхати до п’яти кілометрів на автономному ходу, тобто без мережі. Це дає змогу об’їздити затори та дорожньо-транспортні пригоди. Тролейбуси пристосовані для користування пасажирів з обмеженими фізичними можливостями. Транспортні засоби мають зручні сидіння, сучасні інформаційні монітори, відеореєстратори та навігатори для водіїв. Нові тролейбуси комфортні для пасажирів та водія.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.