П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У сквері ім. Шевченка монтують унікальний дитячий майданчик

У сквері імені Шевченка монтують унікальний дитячий майданчик. Вартість будівельних робіт становить понад три мільйони гривень. Далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

Новий дитячий майданчик

У сквері ім. Шевченка часто відпочивають батьки з дітками. На новий дитячий майданчик хмельничани чекають з великим нетерпінням. Адже він обіцяє бути комфортним, зручним, цікавим та безпечним. А це дуже важливі критерії для якісного відпочинку дітей.

Вже до кінця цього року підрядник планує облаштувати унікальний дитячий майданчик у сквері ім. Шевченка, аналогів якому у місті наразі немає. Його створення розпочалося з оновлення двох скульптур Миколи Мазура: «Риба-кит» і «Бабка». Над їх оновленням працювали студенти та викладачі вищого професійного училища №11. Саме ці ремонтні роботи і стали початком створення сучасного дитячого майданчика на території скверу. Гойдалки і каруселі застаріли, тепер на їхньому місці почали встановлювати різноманітні сучасні атракціони: ігровий корабель, розвиваючі дошки, канатні ігрові комплекси, зростоміри, хоббітони тощо. Усе обладнання буде якісне та безпечне.

1

Що буде на новому дитячому майданчику

На новому майданчику дітки матимуть змогу цікаво гратися та відпочивати. Новий дитячий майданчик матиме високоякісне штучне покриття. Завдяки цьому на ньому зможуть гратися також діти з обмеженими фізичними можливостями. Для них буде встановлене інклюзивне обладнання. Варто додати, що подібних дитячих майданчиків у нашому місті наразі немає. Роботи з облаштування дитячого майданчика розпочалися у серпні цього року. Про це йдеться у сюжеті МТРК «Місто».

Усі частини дитячого ігрового комплексу виготовлені закордоном відповідно до сучасних європейських стандартів. Усі атракціони будуть цікавими та незвичними, вони привертатимуть увагу дітей та сприятимуть активному дозвіллю. Наразі вже встановили шістдесят відсотків ігрового обладнання.

Світлинами з будівництва сучасного ігрового комплексу поділилися недавно в управлінні житлово-комунального господарства.

«Ранішній туман не зміг приховати будівництво нового сучасного майданчика у парку – роботи тривають, але вже зрозуміло, що такого майданчика в нашому місті ще не було!», – йдеться на офіційній сторінці управління житлово-комунального господарства.

Хмельничани у захваті від того, що незабаром у сквері Шевченка облаштують цікавий простір для дитячих ігор. Саме тут хлопчики та дівчатка матимуть нагоду корисно та активно відпочивати.

Новий ігровий майданчик унікальний та особливий. Про це зазначає начальник відділу з благоустрою міста управління житлово-комунального господарства Тетяна Циб. За її словами, у Хмельницькому немає подібних майданчиків, адже на одній ділянці будують поєднані насичені та різноманітні просторові рішення. Усе це створюватиме необхідні умови для цікавого та захоплюючого дозвілля на свіжому повітрі.

Фото – управління житлово-комунального господарства.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.