П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Знову про дороги: у місті облаштовують тротуари

З настанням весняно-літнього періоду у місті Хмельницькому розпочались ремонтні роботи доріг. Взялися комунальники і за облаштування тротуарів. Про всі деталі дізнайтесь з Хмельницькийfuture.

На сайті Хмельницької міської ради інформують, що триває робота по облаштуванню тротуарів та пішоходних доріжок у всіх мікрорайонах міста тротуарною плиткою. Всі нові тротуари обладнані для візочків з маленькими дітьми, людей з обмеженими можливостями та велосипедистів.

І вже є перші результати: новесенькі тротуари та доріжки з’явилися поблизу НВК №10 та №6, біля зупинки громадського транспорту “вулиця Паркова”, поблизу зупинки “Дитяча лікарня”. Та на цьому комунальники не збираються зупинятися. До прикладу на сьогоднішній день продовжується капітальний ремонт прибудинкової території за адресою: Старокостянтинівське шосе, 12.

Нагадаємо, що місто планує цьогоріч здійснити масштабний ремонт прибудинкових територій у більше ніж двадцяти дворах, а у сорока зробити поточний ремонт. І на це в бюджеті передбачили виділити двадцять мільйонів гривень.

У якому стані прибудинкова територія та тротуар біля вашого будинку? Пишіть в коментарях – нам важлива ваша думка.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.