Субота, 20 Квітня, 2024

За фінансування з міського бюджету будуть змагатися 20 проектів «Громадських ініціатив»

Хмельничани беруть участь у проекті «Громадські ініціативи». Під час наступного етапу кожен автор матиме можливість презентувати свій проект конкурсній комісії. Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

Вже четвертий рік поспіль небайдужі хмельничани, які мають оригінальні ідеї щодо того, як покращити життя в місті, реєстрували власні проекти у програмі «Громадські ініціативи». Таким чином, кожен може вплинути на розвиток міста та зробити його комфортнішим. Заявки у міській раді приймали у кількох пріоритетних напрямках: сучасна освіта, спорт, інформаційні технології, арт-простір, підприємництво тощо. Загалом хмельничани подали 26 ідей на загальну суму понад 2 мільйони гривень.

Під час першого етапу конкурсна комісія відхилила 6 мікропроектів, оскільки вони не відповідали критеріям та вимогам конкурсу. До другого етапу програми потрапили 20 мікропроектів: найцікавіших і тих, що відповідають темі «Креативний Хмельницький».

На реалізацію «громадських ініціатив» у міському бюджету передбачили 1 мільйон гривень. Для кожного проекту є обмеження – 100 тис. грн, тому усі подані проекти в межах 50-100 тисяч гривень.

«Хмельничани подали двадцять шість проектів на загальну суму два мільйони дев’яносто дев’ять тисяч гривень. У бюджеті передбачено один мільйон гривень, який затверджено рішенням сесії на проект «Громадські ініціативи», – зазначив Володимир Гончарук. 

Під час наступного етапу автори матимуть змогу розповісти про свої проекти, захистити їх та вказати про переваги ідей. Кожен презентує проект конкурсній комісії. Далі проекти оцінюватимуть у відповідності до визначених критеріїв.

Нагадаємо, що минулого року переможцями стали такі цікаві проекти, як Хмельницькі MO/DNI, Кімната виходжування недоношених малюків, Школа розвитку «Світанок», Анімаційна лабораторія та багато інших. Усі ці проекти сприяють розвитку нашого міста та роблять його цікавішим як для хмельничан, так і для туристів.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.