Четвер, 25 Квітня, 2024

У Хмельницькому вперше встановили інформаційний знак з таблом визначення швидкості руху

У Хмельницькому впроваджують нові інструменти для профілактики перевищення швидкості руху. На вулиці Кам’янецькій встановили інформаційний знак з таблом визначення швидкості. Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

Сьогодні, 25 квітня, на вулиці Кам’янецькій, з південного в’їзду в місто, працівники комунального підприємства по будівництву, ремонту і експлуатації доріг встановили новий знак – обмеження швидкості із визначенням швидкості руху дорожнього транспорту. Про це повідомляють на офіційній сторінці управління житлово-комунального господарства у соціальній мережі.

Такий інформаційний знак вперше встановили у нашому місті. Патрульні поліцейські сподіваються, що це дозволить ефективніше мотивувати та дисциплінувати водіїв. Крім того, знак допоможе водіям відповідальніше дотримуватись правил дорожнього руху.

Відповідно до Правил дорожнього руху, в місті максимальна дозволена швидкість руху становить 50 км/год. Тепер кожен зможе побачити швидкість руху водіїв, що проїжджають повз цей знак. Якщо водії не перевищують 50 км/год, тоді текст із зазначенням швидкості буде зеленим, якщо ж більше, то червоним.

В управлінні патрульної поліції Хмельницької області нагадують, що два роки тому місцеві активісти дослідили швидкість руху транспортного потоку на цій ділянці дороги. Середня швидкість руху становила 100 км/год, а максимальна – 160 км/год.

Новий інформаційний знак є профілактичним, внаслідок цього зафіксовані ним перевищення швидкості не дозволяють притягнути порушників до адміністративної відповідальності.

Додамо, що з 11 лютого, на трасі М-12, поліцейські за допомогою приладу TruCam контролюють, як дотримуються швидкості водії. Від початку роботи до адміністративної відповідальності притягнули близько 2000 правопорушників, на загальну суму понад 500 тисяч гривень.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.