Вівторок, 30 Квітня, 2024

Завершується будівництво сучасного дитячого садочка на Озерній

Будівництво сучасного дитячого садочка «Кобзарик» у мікрорайоні Озерна на фініші. Коли планують завершити усі необхідні роботи, далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

Сучасний навчально-виховний комплекс на Озерній здатен вирішити проблему із переповненістю дітей у школах та садочках. Роботи з будівництва нового НВК активно тривають вулиці Залізняка, 32. Вони розпочалися три роки тому. Загальна кошторисна вартість сучасного навчально-виховного комплексу становить 100 мільйонів гривень. При будівництві навчального закладу суворо дотримуються усіх необхідних норм і правил, використовують новітні технології для того, щоб створити комфортні та сучасні умови для перебування дітей. Тут облаштовують просторі класи та групи, харчоблоки, спортивні та актові зали. 

садочок

Будівництво дитячого садочку на Озерній перебуває на фінішній прямій. Про це повідомив міський голова Олександр Симчишин та поділився фотографіями з будівництва. Наразі працівники монтують дитячі майданчики та завершують благоустрій території. У приміщення садочку встановлюють нові меблі.

«Весна – час будувати. Новий дитячий садочок #9 «Кобзарик» (Залізняка, 32) на фініші! Завершується благоустрій території, монтуються нові дитячі майданчики. А в приміщенні дитсадка вже розставляються меблі. Повне завершення до 1 червня!», – написав на своїй сторінці у соцмережі міський голова Олександр Симчишин.

З 1 вересня дошкільний навчальний заклад «Кобзарик» запрацює та відчинить свої двері для маленьких хмельничан.

Додамо, що освітній заклад розрахований на 480 школярів та 215 дошкільнят. В садочку буде одинадцять груп. Для кожної групи у дитячому садочку буде роздягальня, спальня та ігрова кімната, а також роздільний санвузол з душем. На території НВК з’являться сучасні спортивні та ігрові майданчики. Хлопчики та дівчатка зможуть тут грати в ігри, займатися спортом та проводити корисно дозвілля.

Міський голова Олександр Симчишин наголошує на тому, що наразі це найбільше будівництво освітнього закладу в області і одне з найбільших в державі за всі роки Незалежності.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.