Вівторок, 23 Квітня, 2024

До нового НВК на Озерній збудують внутрішньоквартальний проїзд

У мікрорайоні Озерна побудують проїзд до нового навчально-виховного комплексу. Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

Мікрорайон Озерна розбудовується швидкими темпами. Навчальні заклади переповнені учнями і дошкільнятами. Цю проблему повинен вирішити новий сучасний навчально-виховний комплекс. На Озерній триває будівництво освітнього закладу, який розрахований на 480 школярів та 215 дошкільнят. Очікується, що дитсадок буде готовий влітку цього року. Отже, з вересня дошкільнята зможуть піти у новий садочок. Сучасний НВК будують на вулиці Залізняка, 32. Будівельні роботи розпочалися ще у 2016 році. Загальна кошторисна вартість сучасного НВК становить 100 мільйонів гривень. Заклад будують відповідно до усіх норм і правил, із використанням новітніх технологій. Тут будуть просторі класи та групи, харчоблоки, спортивні та актові зали. Для кожної групи у садочку буде роздягальня, спальня та ігрова кімната,а також роздільний санвузол з душем. На території НВК облаштують спортивні та ігрові майданчики зі штучним покриттям. За словами міського голови Олександра Симчишина, це найбільше будівництво освітнього закладу в області і одне з найбільших в державі за всі роки Незалежності. 

У Хмельницькій міській раді повідомляють, що у зв’язку з активною розбудовою мікрорайону Озерна виникла потреба в облаштуванні внутрішньоквартального проїзду від вулиці Залізняка до вулиці Лісогринівецької, 16/2. Загальна протяжність запланованого будівництва становить близько 200 метрів. Наразі проект пройшов експертну перевірку. Також оголосили тендер на виконання робіт.

На будівництво проїзду передбачили 1,5 млн. гривень з міського бюджету. В управлінні житлово-комунального господарства розповідають, що при уточненні бюджету розглянуть питання щодо виділення решти необхідних коштів для будівельних робіт.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.