Понеділок, 29 Квітня, 2024

У парку ім. Чекмана з’явиться автодром

У парку імені Михайла Чекмана з’явиться нова розвага для маленьких хмельничан та їхніх батьків. Тут облаштують автодром. Його встановленням займається місцевий підприємець. Спеціальна огороджена площадка з металевим покриттям уже готова. Невдовзі до нашого міста прибуде десять електричних автівок. Підприємець планує до кінця червня відкрити автодром для відвідувачів. Далі розповість про це khmelnytskyi-future.

Парк ім. Чекмана є одним із улюблених місць відпочинку хмельничан. Тут є зоокуточок, знамениті фігури Миколи Мазура, велодоріжки, дитячі майданчики, атракціони, лавочки, фонтан. Діти та дорослі із задоволенням проводять дозвілля у парку, прогулюються алеями та насолоджуються літом.

Незабаром у парку ім. Чекмана облаштують автодром. Його встановлює за власні кошти місцевий підприємець. Такі атракціони він бачив в інших містах України і вирішив, що варто облаштувати автодром і в Хмельницькому, адже тут буде цікаво проводити дозвілля мешканцям міста. Про встановлення атракціону підприємець домовився з міською владою ще минулого року. Автодром буде розташований одразу біля центрального входу у парк. Тут вже встановлена спеціальна огороджена площадка з металевим покриттям. До Хмельницького скоро повинні прибути 10 електричних двомісних машинок. Планується, що автодром запрацює у цьому місяці. Тут зможуть відпочивати маленькі хмельничани разом з батьками. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Нагадаємо, що в парку ім. Чекмана триває друга черга будівництва дитячого майданчика. Тут з’явиться канатний комплекс «Трикутний лабіринт» та піратський порт. Планується укласти понад 1000 квадратних метрів доріжок з бруківки та штучного покриття. Також встановлять нову подвійну гойдалку, урни для сміття та лавочки. Завершити облаштування дитячого майданчика планують до кінця літа.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.