П’ятниця, 26 Квітня, 2024

На Озерній облаштовують зону відпочинку

Біля водойми у мікрорайоні Озерна продовжують будувати пішохідні доріжки. Планують облаштувати паркувальний майданчик та заїзди до водойми. Також встановлять сучасне освітлення, лавочки та сміттєві урни. Далі на khmelnytskyi-future.

Пішохідна доріжка, яка знаходиться паралельно вулиці Залізняка, що у мікрорайоні Озерна, була занедбаною. Тепер тут облаштовують комфортну зону відпочинку. Мешканці мікрорайону із задоволенням прогулюються оновленою пішохідною доріжкою. Хмельничани радіють таким змінам і просять встановити більше лавочок для комфортного проведення дозвілля. 

Облаштовувати цю територію розпочали восени минулого року. Підрядник виграв тендер на 5,5 мільйонів гривень. У 2019 році використали 700 тисяч гривень. Цього року на благоустрій території підряднику виділяють 2 мільйони гривень з міського бюджету. На ці кошти планується повністю завершити облаштування пішохідних доріжок, загальною площею майже 4,5 тисячі квадратних метрів. Такі пішохідні зони з бруківкою повинні оточувати озеро з трьох боків відповідно до проекту. Тобто пішохідна доріжка буде йти вздовж озера паралельно вулиці Озерній, вулиці Бандери та вулиці Залізняка. Про це повідомив начальник управління житлово-комунального господарства Василь Новачок. Для завершення проекту з міського бюджету повинні ще виділити майже 3 мільйони гривень. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

З боку вулиці Панаса Мирного облаштують заїзд для автомобілів, а також паркувальний майданчик. Про це розповів керівник підприємства підрядника Віталій Урсол. Наразі роботи тривають активно. До цього роботи були призупинені через негоду. За його словами, на об’єкті працює від восьми до п’ятнадцяти людей.

Наступного року на цій території встановлять понад 60 лавочок, а також облаштують сучасне освітлення. Крім того, встановлять урни для сміття.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.