Четвер, 18 Квітня, 2024

У парку ім. Чекмана триває облаштування дитячого майданчика

У парку ім. Чекмана стартувала друга черга будівництва дитячого майданчика. Далі про це розповість khmelnytskyi-future.

У парку ім. Чекмана часто відпочивають хмельничани. Тут є зоокуточок, знамениті фігури Миколи Мазура, велодоріжки, каруселі, атракціони, лавочки, фонтан. Мешканці міста із задоволенням прогулюються алеями парку, фотографуються та просто чудово проводять час на свіжому повітрі.

Нагадаємо, що восени минулого року у пару ім. Чекмана розпочався капітальний ремонт дитячого майданчика. Тут демонтували частину старих гойдалок, обладнання яких зламалося. Дитячий майданчик вирішили оновити для того, щоб дітки могли тут весело і цікаво гратися. Тут облаштували гумове покриття під канатний комплекс. Воно виготовлено за європейськими технологіями та є екологічно чистим. Це покриття здатне витримати будь-який температурний режим. Гумове покриття відповідає критеріям зручності, комфортності та безпеки. Розваги у цій частині парку для маленьких хмельничан, як і раніше, є безкоштовними. Хлопчики та дівчатка полюбляють тут гратися у рухливі ігри та весело проводити час на свіжому повітрі. На капітальний ремонт дитячого майданчика з міського бюджету виділили майже 1,5 мільйони гривень. 

У парку ім. Чекмана стартувала друга черга будівництва дитячого майданчика. Про це на своїй сторінці у соцмережі розповів начальник управління житлово-комунального господарства Василь Новачок. За його словами, планується укласти понад 1000 квадратних метрів доріжок з бруківки та штучного покриття. Також на території дитячого майданчика облаштують канатний комплекс та піратське судно. Крім того, тут встановлять гойдалки та лавочки. Хмельничани радіють таким змінам та з нетерпінням чекають на оновлений майданчик, де зможуть проводити дозвілля з дітками.

Фото – зі сторінки Василя Новачка.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.