Субота, 20 Квітня, 2024

В парку ім. Чекмана оновлюють одну з центральних алей

Одну з центральних алей парку імені Михайла Чекмана в Хмельницькому оновлюють. Далі розповість про це khmelnytskyi-future.

Парк імені Чекмана є одним із улюблених місць відпочинку хмельничан. Наразі парк ім. Чекмана відвідувати заборонено у зв’язку з карантином. Однак раніше тут час проводили дозвілля батьки з дітками. В парку є знамениті скульптури Миколи Мазура, лавочки, фонтан, зоокуточок, велосипедні доріжки, а також різноманітні атракціони та каруселі.

Робітники комунального підприємства «Парки і сквери міста Хмельницького» наполегливо працюють для того, щоб після завершення карантину хмельничани повернулися в оновлений парк та прогулювалися алеями. Після карантину на мешканців міста чекатимуть чистий парк, квітучі клумби та прогулянки на свіжому повітрі. 

Тиждень тому комунальники розпочали оновлювати одну з центральних алей парку ім. Чекмана. Тендер на проведення ремонтних робіт управління житлово-комунального господарства оголосило у січні цього року. Переможцем стало комунальне підприємство із зеленого будівництва та благоустрою міста. Відповідно до проекту, пішохідна доріжка пролягатиме до міста, що веде до зоокуточку. Протяжність доріжки становить 966 метрів, а ширина – три метри. Оновити пішохідну доріжку планують до кінця року. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Наразі комунальники розчищають територію від старих пнів, встановлюють бордюри та засипають доріжку щебенем. Головний інженер КП «Парки і сквери міста Хмельницького» Тарас Панасюк розповів, що найближчим часом планують розпочати вкладати тротуарну плитку. 

Також цього року планується завершити зведення дитячого майданчику в парку ім. Чекмана, оновлення якого розпочали минулого року.

Таким чином, парк ім. Чекмана стане справжньою візитівкою Хмельницького та прекрасним місцем для проведення відпочинку.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.