П’ятниця, 29 Березня, 2024

Влітку завершать будівництво магістральної дороги на Озерній

Нарешті магістральна дорога на вулиці Січових Стрільців буде доступна для автолюбителів. Принаймні, так зазначив мер міста Олександр Симчишин. Більше інформації дізнайтеся з khmelnytskyi-future.com.ua.

Відкриття об’єкту відбудеться в серпні

У серпні 2020 року планують відкрити дорогу, що більше року будується у мікрорайоні Озерна. За словами очільника міста Хмельницького Олександра Симчишина, 5 мільйонів гривень було закладено у базовому бюджеті у грудні місяці 2019 року. Ще 4 мільйони гривень буде виділено у травні аби добудувати дорогу. 

Сучасна дорога, яка розвантажить мікрорайон Озерна

Нагадаємо, що нова сучасна дорога з’єднає мікрорайон Озерна та Старокостянтинівське шосе. Дорога матиме чотири смуги руху транспорту, автобусні зупинки, зручні тротуарні доріжки, зовнішнє освітлення, світлофори та зелені зони. За проектом ширина дороги має становити 26 метрів. Також чиновники обіцяли, що по новозбудованій дорозі буде курсувати громадський транспорт. Потрібно зазначити, що вартість робіт становить майже 30 мільйонів гривень.

Додамо, що дорога на Січових Стрільців стала першою за багато років, яку будують, а не ремонтують. Також мешканці мікрорайону Озерна сподіваються, що новий дорожній об’єкт трішки розвантажить район у якому живуть, переважно, молоді сім’ї. А нові маршрути громадського транспорту покращать сполучення на Озерній.

Чи чекаєте ви відкриття нової магістральної дороги по вулиці Січових Стрільців? Які дорожні об’єкти ремонтують чи будують у ваших мікрорайонах? Чекаємо відповіді у коментарях. Нам важлива ваша думка.

 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.