Середа, 24 Квітня, 2024

У центрі Хмельницького замість дорожньої розмітки з орнаментом з'явиться традиційна

У Хмельницькому оновлюють дорожню розмітку. Наразі комунальники працюють у центрі Хмельницького. Замість брендованої дорожньої розмітки на вулиці Соборній з’явиться традиційна. Фарбу посипають спеціальними світловідбивними кульками. Завдяки цьому смуги на дорозі буде видно у темряві. Далі розповість про це khmelnytskyi-future.

На дорогах Хмельницького комунальники продовжують наносити дорожню розмітку для безпеки учасників дорожнього руху (водіїв, пасажирів, пішоходів, велосипедистів).

По вулиці Соборній, працівники комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг оновлюють дорожню розмітку. Нагадаємо, що восени 2018 року, на цьому місці з’явився яскравий пішохідний перехід у вигляді орнаменту з елементами бренду міста. Саме Агенція розвитку Хмельницького запропонувала створити таку оригінальну дорожню розмітку. Пішохідний перехід містив елементи бренду міста. Ця яскрава дорожня розмітка була своєрідним подарунком хмельничанам до Дня міста. Також вона популяризувала символи Хмельницького.

е

Тепер тут буде традиційна дорожня розмітка, без візерунків. Гарантійний термін фарби, яку використовують комунальники для дорожнього покриття, становить півроку. 

Роботи з оновлення дорожньої розмітки у Хмельницькому стартували ще наприкінці лютого. Під час карантину транспорту на вулицях міста поменшало. Тому комунальники намагаються якомога швидше завершити роботи з оновлення дорожніх розміток для того, щоб зробити дороги безпечними для водіїв та пішоходів. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

У 2020 році комунальне підприємство з будівництва, ремонту та експлуатації доріг також планує виконати роботи з нанесення дорожньої розмітки холодним пластиком. Термін служби такої розмітки набагато довший, ніж у звичайної. Розмітку пластиком будуть наносити на ті дороги, на яких здійснюватимуть поточний ремонт суцільним методом.

Головний інженер КП по будівництву, ремонту та експлуатації доріг Володимир Шваєнко розповів, що роботи з поновлення дорожньої розмітки здійснені на вулицях Героїв Майдану, Володимирській і Гагаріна. Планується також оновити дорожню розмітку й на інших вулицях міста.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.