Субота, 27 Квітня, 2024

З початку цього року у Хмельницькому облаштували 6 нових дитячих майданчиків

У Хмельницькому продовжують облаштовувати нові дитячі та спортивні майданчики. Де їх вже встановили, далі розповість khmelnytskyi-future.

Дитячі майданчики

У різних мікрорайонах Хмельницького продовжують облаштовують нові місця для дитячого дозвілля та занять спортом. Дитячі майданчики відповідають критеріям якості, безпеки та практичності. У дворах будинків встановлюють різнокольорові гірки, гойдалки, балансири, пісочниці, лабіринти тощо. Після завершення карантину дітки зможуть гратися на нових майданчиках та весело проводити дозвілля.

Відділ з експлуатації та ремонту житлового фонду управління житлово-комунального господарства повідомляє, що загалом з початку 2020 року вже встановили шість дитячих ігрових майданчиків у різних мікрорайонах міста за такими адресами:

  • вул. Довженка, 7;
  • вул. Свободи, 55;
  • пров. Незалежності, 7;
  • вул. Грушевського 85;
  • вул. Героїв АТО, 9, 9/1;
  • вул. Вишнева, 137.

Кошти на облаштування дитячих майданчиків виділили з міського бюджету.

Нагадаємо, що у 2019 році облаштували дитячі майданчики у різних мікрорайонах міста. Нові каруселі, гірки і гойдалки з’явилися у дворах будинків №5 на вулиці Молодіжній, №36/3 на вулиці Зарічанській, № 20/1 на вулиці Бандери. Сучасні дитячі майданчики з’явилися також на вулицях: Тернопільській, 22, 34, 36, Подільській, 9/1 і 38, Майборського, 4, вул. Лікарняній, 1, Гагаріна, 13, Проспекті Миру, 62/4, вулиці Козацькій, 60. У дворах будинків № 11/2 на вул. Хотовицького, №1 на вул. Володимирській, № 47/2 на Львівському шосе також відремонтували дитячі майданчики.

Спортивні майданчики

У Хмельницькому також приділяють увагу облаштуванню спортивних майданчиків для того, щоб усі бажаючі мали змогу виконувати фізичні вправи на свіжому повітрі. Нагадаємо, що перший у цьому році спортивний майданчик встановлено у дворі будинку №60 на вулиці Козацькій. Цю територію мешканці мікрорайону Дубове звикли називати «Іскоркою». Минулого року на території «Іскорки» встановили новий дитячий майданчик, старі гойдалки демонтували. На їхньому місці з’явилися сучасні яскраві атракціони. Також бруківкою вклали пішохідну стежку, якою більшість хмельничан скорочують шлях. Цього року тут вже встановили сучасні лавочки та урни для сміття. Про це повідомляє управління житлово-комунального господарства.

У 2019 році, у мікрорайоні Дубове, спортивний майданчик для дітей та дорослих з тренажерами та спортивним комплексом для фізичних вправ облаштували на прибудинковій території будинків №№56/1 і 56/2 на вул. Козацькій. У дворі на вулиці Зарічанській, 52, спорудили спортивний майданчик. Нові спортивні тренажери для занять фізичною культурою на свіжому повітрі з’явилися також у дворах будинків №2 на вул. Курчатова, № 8/2 на вулиці Інститутській та № 14 на вулиці Довженка.

Карантин закінчиться і дітки матимуть можливість цікаво та весело гратися на нових яскравих майданчиках, кататися на каруселях та чудово відпочивати. Також усі бажаючі зможуть активно проводити дозвілля та займатися спортом на тренажерах просто неба.  

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.