Четвер, 25 Квітня, 2024

У Палаці Спорту завершується будівництво трибун на 2700 місць

Міський голова Олександр Симчишин розповів розповів про темпи будівництва Палацу Спорту, а також поділився фотографіями з будівельного майданчика. Далі детальніше про це на khmelnytskyi-future.

Палац Спорту

На початку минулого року, на вулиці Прибузькій, 5/1а, стартувало будівництво унікальної спортивної арени – Палацу Спорту. Споруда матиме чотири поверхи. Згодом у березні 2019 року заклали капсулу під будівництво спортивної арени. У Палаці Спорту влаштовуватимуть різноманітні змагання, концерти, конференції, лекції та інші цікаві заходи. Палац Спорту буде розрахований на три тисячі глядачів. Тут функціонуватимуть два корпуси: спортивний та оздоровчий. Палац Спорту матиме адміністративні, медичні, розважальні, господарські приміщення, роздягальні, тренажерні зали. Тут будуть створені усі необхідні умови для комфортного активного відпочинку відвідувачів.

1

Що вже зробили

Результатами того, що вже встигли зробити у Палаці Спорту, поділився на своїй сторінці у соціальній мережі міський голова Олександр Симчишин.

«Наш найбільший, допоки, об’єкт – Палац Спорту. Будуємо попри все! Робота кипить на повну, темпи будівництва, насправді, досить пристойні. Роботи відновилися в перші дні 2020 року», – написав Олександр Симчишин.

Міський голова розповів, що в адміністративно-спортивно-господарській будівлі вже є вентиляція. Наразі підрядники здійснюють монтаж електрики. За словами Олександра Симчишина, усі об’ємні будівельні роботи наразі завершили. Міський голова додає, що у Палаці Спорту, крім адміністративних, медичних, розважальних, господарських приміщень, роздягалень та тренажерних залів є чотири зали площею 290 квадратних метрів.

Спортивна арена вже має дах. Наразі завершується будівництво трибун на 2700 місць. Тут буде балкон, який зможе вміщувати до 3100 глядачів. Також підрядники завершують будівництво підтрибунних приміщень, аварійних виходів, роздягалень тощо. Також вже збудована трансформаторна підстанція.

4

Фінансування

Загальна вартість проекту становить майже двісті вісімдесят мільйонів гривень. Цього року на продовження будівництва Палацу Спорту з міського бюджету виділили десять мільйонів гривень. Але цих коштів  підряднику вистачить лише на три місяці. Далі Хмельницький очікуватиме коштів з державного бюджету. Однак існує вірогідність, що гроші так і не будуть отримані. Міський голова сподівається на виконання державою своїх зобов’язань щодо співфінансування об‘єкту в 2020 році. Завершити будівництво багатофункціонального Палацу Спорту планують до кінця цього року. Якщо ж фінансів від держави місто так і не отримає, темпи робіт будуть сповільнені.

Реакція соцмереж

Хмельничани активно коментують допис міського голови та радіють тому, що у нашому місті з’явиться такий унікальний спортивний об’єкт і з нетерпінням чекають на його грандіозне відкриття. Мешканці міста дякують меру за чудову роботу, бажають успіхів та якомога швидше запустити Палац Спорту в експлуатацію. Дехто вважає, що тепер потрібно будувати сучасний готель , щоб можна було прийняти 200-500 учасників для проведення змагань.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.