Середа, 24 Квітня, 2024

У Хмельницькому почали видавати електронні квитки пільговикам

Сьогодні, третього лютого, хмельничанам, які мають право на пільговий проїзд в громадському транспорті, почали видавати електронні квитки. Їх можна отримати безкоштовно у ЦНАПі на Соборній, 16 та Грушевського, 86, а також у восьми пунктах видачі в громадських приймальнях управління праці та соціального захисту населення та управляючих компаніях. Для цього з собою слід мати паспорт, ідентифікаційний код та посвідчення, що підтверджує право на пільговий проїзд. Далі розповість khmelnytskyi-future.

Сьогодні, третього лютого, у перший день видачі електронних квитків пільговикам, великих черг за цим документом, немає. Електронний квиток у вигляді пластикової картки зеленого кольору. Для того, щоб його отримати, з собою потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код та посвідчення, що підтверджує право на пільговий проїзд. Усім, хто звернеться за електронним квитком, вручатимуть його особисто в руки. На картках грошей не буде, вони лише фіксуватимуть кількість поїздок. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Працівники управління праці та соцзахисту розповідають хмельничанам, як правильно користуватися пластиковою карткою. У кожному тролейбусі буде по два валідатори. Користуватися валідатором насправді досить просто, легко та зручно. Пасажир повинен просто прикласти свій електронний квиток до валідатора і все. На екрані висвітиться інформація про те, що транзакція пройшла і проїзд оплачено. Нагадаємо, що в хмельницьких тролейбусах уже встановили сто валідаторів. Загалом буде встановлено сто вісімдесят спеціальних зчитувальних пристроїв. Валідатори прикріплюють до поручнів одразу біля входу до тролейбусу. 

8

Де можна отримати електронний квиток у Хмельницькому

1. Управління праці та соціального захисту населення:

  • вул. Проскурівського Підпілля, 32, (для мешканців Центру)
  • вул. Проскурівська, 56, (для мешканців Книжківців та Центру)
  • вул. Перемоги, 10Б, (для мешканців мікрорайонів Виставка та Озерна)
  • вул. Шевченка, 99, (для мешканців Ракове та Лезневе)
  • вул. Інститутська, 18, (для мешканців Південно-Західного мікрорайону та Ружичної)
  • вул. Купріна, 61, (УМК «Дубове», для мешканців мікрорайону Дубове)
  • вул. П. Мирного, 31, (УМК «Озерна», для мешканців Озерної)
  • вул. Майборського, 11, (Будинок управління №2, для мешканців мікрорайону Ракове)

2. Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП):

  • вул. Соборна, 16, (для мешканців мікрорайону Гречани)
  • вул. Грушевського, 86, (для мешканців мікрорайону Дубове)

Електронний квиток громадянам видається безкоштовно. Його видаватимуть до травня. У разі необхідності термін видачі продовжать. Наразі картки не є активними. Право на пільговий проїзд у громадському транспорті мають шістдесят чотири тисячі хмельничан. Згодом електронний квиток зможуть придбати усі бажаючі. Також валідатори планують встановити і в транспорті приватних перевізників. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.