Вівторок, 23 Квітня, 2024

Потяг Інтерсіті між Києвом та Тернополем, який курсує через Хмельницький, їздитиме щоденно

Укрзалізниця вдвічі збільшила кількість Інтерсіті між столицею та Тернополем. Таким чином, через наше місто курсуватиме більше потягів Інтерсіті. Далі розповість детальніше khmelnytskyi-future.

Минулого тижня швидкісний потяг Інтерсіті «Київ — Тернопіль» почав курсувати щоденно. Раніше транспортний засіб за цим маршрутом їздив через день. В Укрзалізниці кажуть, що завдяки цим змінам сполучення Тернополя зі столицею значно покращиться. Крім того, пасажири потяга матимуть змогу зробити зручну та комфортну пересадку в Києві на внутрішні та міжнародні маршрути.

Отже, потяг «Київ — Тернопіль» курсуватиме кожного дня, починаючи з двадцять четвертого січня. Зі столиці транспортний засіб відправлятиметься о 16:41. У Хмельницькому потяг зупиниться о 21:07. На пасажирів він очікуватиме протягом трьох хвилин. Зупинки передбачені на станціях Козятин, Калинівка,  Вінниця, Гнівань, Деражня, Хмельницький, Волочиськ. До Тернополя потяг прибуде о 22:42.

У зворотному напрямку потяг рушатиме з Тернополя о 04:04. У Хмельницькому потяг опиниться о 05:42. Також очікуватиме на пасажирів протягом трьох хвилин. У Київ транспортний засіб прибуде о 10:03. 

Номер потяга «Київ — Тернопіль» сімсот сорок сім. Час у дорозі становить п’ять годин п’ятдесят дев’ять хвилин.

Усі бажаючі вже можуть купити квитки на цей потяг в режимі онлайн або в залізничних касах.

Нагадаємо, що у грудні минулого року «Укрзалізниця» призначила вісім нових потягів у графіках руху пасажирського залізничного транспорту на 2020 рік. Відомо, що курсують сто вісімдесят п’ять пар пасажирських поїздів. З них понад дев’яносто відсотків становлять швидкі та прискорені потяги. З них через наше місто курсуватиме потяг №179/180 сполученням «Львів-Дніпро».

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.