П’ятниця, 19 Квітня, 2024

На вежі кінотеатру «Планета» встановили рухому годинникову фігурку

Сьогодні, тринадцятого грудня, на вежі кінотеатру «Планета» встановили жакемара — рухому годинникову фігурку. Далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

Кінотеатр «Планета» не перестає дивувати мешканців міста сюрпризами. Парасольки, сердечки, ялинки – яскраві фотозони стали улюбленими серед хмельничан та гостей міста. Кожна інсталяція є оригінальною та цікавою. Вони по черзі змінюють одна одну залежно від пори року та свят. Нагадаємо, що протягом теплої пори, біля кінотеатру «Планета» була облаштована інсталяція з різнокольорових парасольок. Напередодні Дня Святого Валентина пішохідну частину вулиці Подільської прикрашають червоні сердечка. Цю романтичну інсталяцію встановлюють для призначення побачень та романтичних зізнань у коханні на День Святого Валентина. Протягом новорічно-різдвяних свят біля кінотеатру «Планета» понад сто новорічних красунь даруватимуть перехожим святковий настрій. Їх оздобили яскравими червоними стрічками. 

Сьогодні, тринадцятого грудня, на вежі кінотеатру «Планета» встановили жакемара. Це рухома годинникова фігурка – чоловічок із сурмою. Вже зовсім скоро він буде виходити на балкончик та сурмити о дев’ятій годині ранку, дванадцятій, шістнадцятій та двадцятій годинах. Рухома фігурка не надто велика, однак її буде добре видно з вулиці.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року на вежі кінотеатру «Планета» встановили новий годинник. Він виконаний у класичному стилі та має підсвітку. На це з міського бюджету виділили двісті тисяч гривень. Його виготовив годинникар, член комітету підтримки Європейської асоціації вежових годинників і курантів С.Е.С.Н. львів’янин Олексій Бурнаєв. Він виготовив годинники для понад шістдесяти міст України. А в серпні цього року зі сторони вулиці Соборної тут з’явився ще один циферблат.

Фото – скрін з відео.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.