Вівторок, 19 Березня, 2024

За 2019 рік на Хмельниччині відремонтували 27 кілометрів доріг

Хоча рік ще не закінчився, а у Державному агентстві автомобільних доріг України вже підсумували скільки кілометрів дороги було відремонтовано. Більше інформації дізнайтесь з khmelnytskyi-future.com.ua.

Хмельниччина може похизуватися відновленням двадцяти семи кілометрів доріг державного значення, які проходять через нашу область. Саме цьогоріч  продовжились ремонтні роботи автомобільної дороги міжнародного значення М-12, яка є частиною транснаціонального коридору GO Highway. Зазначимо, що це дуже важливий для України проект, який має на меті з’єднати українські порти в містах Одеса і Миколаїв з польськими портами  в містах Гданськ і Гдині у Балтійському морі. Будівництво транснаціонального коридору є важливою складовою логістики, адже дає можливість не лише спростити, а й здешевити вантажні перевезення від Балтійського до Чорного моря. Потрібно зазначити, що в Україні пролягає близько тисячі кілометрів дороги. І цього року для продовження масштабних ремонтних робіт було закладено чотири мільярди гривень.  

Крім цього було проведено реконструкцію під’їзду до міста Хмельницького, проведено будівництво з “нуля” кільцевої розв’язки, а у напрямку кордону із Тернопільською областю капітально відремонтовано ділянку дороги.  

Ну, а на завершальному етапі ремонтних робіт ділянка автополотна Житомир-Чернівці, що знаходиться у селі Гуменці Кам’янець-Подільського району. Потрібно зазначити, що в Укравтодорі називають цей відрізок одним із найнебезпечніших. 

Також у 2019 році приділили увагу і мостам. На фінішній прямі капітальний ремонт мостів через річки Мукша та Случ.

Водії, які ваші коментарі? Чи зручніше вам стало їздити по дорогах державного значення, які знаходяться на Хмельниччині? Пишіть у коментарях, нам важлива ваша думка.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.