Четвер, 25 Квітня, 2024

Хмельничанка просить підтримати петицію щоб продовжили 47 маршрут

Нове звернення від подолянки з’явилося у єдиній системі місцевих петицій. Катерина Петрухіна просить керманичів продовжити 47 маршрут від зупинки “Перший парковий”. Більше інформації дізнайтесь з Хмельницькийfuture.

Мікрорайон Озерна розбудовується

Містянка зазначає, що мікрорайон Озерна розбудовується швидкими темпами і для зручності місцевих жителів просить продовжити маршрут № 47 до автозаправки “WOG”. Тобто від зупинки “Перший парковий” громадський транспорт буде їхати по Старокостянтинівському шосе та зупинятися майже біля Лісогринівецького лісу.

Додамо, що до лісу, а саме до кафе “Три медведі” два роки тому почали курсувати маршрутки 29А та 49А. Проте, у зв’язку, з великою кількістю населення автобуси майже завжди переповнені. Люди скаржаться, що з центральної частини міста в годину-пік важко доїхати до вулиці Лісогринівецької. А переважна частина пасажирів – це молоді люди, школярі та мами з малюками. 

Необхідно п’ятсот голосів

Аби звернення розглянули у Хмельницькій міській раді необхідно набрати п’ятсот голосів. Вже проголосували за продовження маршруту № 47 сто дванадцять подолян. А  до кінця збору підписів залишилось вісімдесят три дні.  

Ну, а якщо ви ще досі не проголосували, тоді це можна зробити за посиланням

Потрібно зазначити, що петиція Катерини Петрухіної знаходиться у топ-10 петицій, на який триває збір підписів. Загалом, хмельничани просять владу звернути увагу на, знову ж таки, додаткові маршрути громадського транспорту, благоустрій дитячих майданчиків, мікрорайонів та міста в цілому.

А ви вже проголосували? Чи потрібна мікрорайону “Озерна” додаткова маршрутка? Як ви вважаєте?

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.