Субота, 27 Квітня, 2024

Цього року у Хмельницькому встановили 53 нових дитячих і спортивних майданчики

У Хмельницькому завершують цьогорічні роботи з капітального ремонту дитячих і спортивних майданчиків. Загалом облаштували п’ятдесят три місця для дитячого дозвілля та занять спортом. Де їх вже облаштували, далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

Дитячі майданчики

У Хмельницькому завершується облаштування комфортних місць для змістовного відпочинку дітей. У дворах житлових будинків різних мікрорайонів міста облаштовують нові місця для дитячого дозвілля та занять спортом. Вони сучасні, практичні, безпечні та сприяють розвитку дітей. У мікрорайонах Хмельницького встановили гірки, гойдали, балансири, пісочниці, лабіринти тощо. Хлопчики та дівчатка з радістю граються на них. Батьки у захваті від нових дитячих майданчиків, адже тепер вони можуть приємно та цікаво проводити дозвілля зі своїми дітьми у дворах будинків.

Монтаж обладнання для дитячого майданчика загалом здійснюється протягом одного або двох днів. На основі звернень хмельницьких депутатів, мешканців прибудинкових територій та управляючих муніципальних компаній визначають комплектацію ігрових майданчиків.

р

Де встановили дитячі майданчики

Першим у 2019 році новий дитячий майданчик з’явився на подвір’ї будинку №11 на вулиці Хотовицького. Далі нові ігрові майданчики облаштували на прибудинкових територіях за адресами: вул. Молодіжна, 5; вул. Зарічанська, 36/3. Нові дитячі гойдалки та гірки також встановили біля житлового будинку на вул. Бандери, 20/1. Також облаштовано дитячі майданчики на вулицях Майборського, 4, Подільській, 9/1 і 38, Тернопільській, 22, 34 і 36. У вересні нові майданчики для дитячих ігор встановили на вулицях Лікарняній, 1, Гагаріна, 13, Проспекті Миру, 62/4, вулиці Козацькій, 60. На вулиці Кам’янецькій, 65, завершують необхідні роботи зі спорудження дитячого майданчика.

Також був проведений капітальний ремонт дитячих майданчиків у дворах будинків № 11/2 на вул. Хотовицького, №1 на вул. Володимирській, № 47/2 на Львівському шосе та інших.

Цього року перший спортивний майданчик для дітей та дорослих з тренажерами та спортивним комплексом для фізичних вправ облаштували на прибудинковій території будинків №№56/1 і 56/2 на вул. Козацькій. Тут також встановили гірку для маленьких хмельничан.

У дворі на вулиці Зарічанській, 52, спорудили спортивний майданчик. Нове спортивне обладнання з’явилося у дворах будинків №2 на вул. Курчатова, № 8/2 на вулиці Інститутській та № 14 на вулиці Довженка.

Начальник відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду управління житлово-комунального господарства Ганна Рихлицька розповіла, що наразі триває робота з облаштування майданчиків для дитячих ігор та занять спортом. Загалом цього року встановлено сорок вісім нових дитячих майданчиків. Наразі на один майданчик виготовляється проект. Його облаштують вже наступного року. Також встановлено п’ять спортивних майданчиків. Ще на два майданчики виготовляються проект. Роботи з їх встановлення також будуть завершуватися наступного року. За словами Ганни Рихлицької, на встановлення дитячих та спортивних майданчиків з міського бюджету спрямовано 4,3 млн гривень, з яких 3,8 млн гривень вже освоєно.

м

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.