Субота, 27 Липня, 2024

Відкриття ДНЗ “Кобзарик”. Чим відрізняється садочок від своїх “колег”?

Нарешті настав святковий день для дітей та батьків мікрорайону Озерна. В урочистій атмосфері в присутності Хмельницького міського голови Олександра Симчишина відбулося офіційне відкриття дитячого садочка № 9 “Кобзарик”. Більше інформації дізнайтесь з Хмельницькийfuture.

Розрахований на двісті п’ятнадцять дітей, а зарахували триста п’ятдесят 

Будівництво дитячого навчального закладу “Кобзарик” тривало два роки і коштувало міській скарбничці п’ятдесят три мільйони гривень. Дитячий садок розрахований на двісті п’ятнадцять місць та складається з одинадцяти груп. Та всім хмельничанам відомо, що основна проблема мікрорайону Озерна – це навчальні заклади, яких в районі обмаль. Діти роками стоять у черзі аби потрапити у дитячий садочок. Тому кількість вихованців у новому садочку було збільшено до триста п’ятдесяти. 

Завідуючою ДНЗ № 9 стала Людмила Королишина, яка нещодавно займала аналогічну посаду у дитсадку № 29, який також знаходиться на Озерній. 

Пані Людмила зазначила, що у новому садочку плануються до відкриття дві інклюзивні групи, які відкриють свої двері для особливих діток першого жовтня. 

Садочок здивував якістю меню та плануванням 

Батьків дошкільнят приємно здивував навчальний заклад великою територією, просторими групами та якісним кухонним обладнанням. Є навіть ліфт, який доставляє їжу на верхні поверхи. Щодо меню, то тут теж несподіванки. Чи то через те, що на відкритті був присутній мер, чи, можливо, у садочка № 9 є свої “привілеї”, але перелік та якість страв на день були значно багатшими ніж у сусідніх садочків. 

Триває будівництво початкової школи

Жителі мікрорайону ще більше чекають на відкриття початкової школи для перших-четвертих класів, яка будується поруч. Обіцяють здачу об’єкта у 2020 році. Також планують зведення гімназії для п’ятих-одинадцятих класів по вулиці Січових Стрільців.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.