П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У мікрорайоні Ружична облаштували новий спортивний майданчик

У Хмельницькому продовжують будувати майданчики для занять різноманітними видами спорту. Ще один спортивний майданчик з’явився у мікрорайоні Ружична. Далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

У мікрорайонах Хмельницького триває облаштування нових спортивних майданчиків. Їх будують на територіях навчальних закладів та у дворах будинків. Активні мешканці міста можуть займатися спортом, грати у футбол, волейбол, рухливі ігри, виконувати фізичні вправи на свіжому повітрі. Хмельничанам подобається те, що поступово зростає кількість майданчиків для спортивних тренувань просто неба. Адже це дає змогу займаютися на тренажерах та активно проводити дозвілля на свіжому повітрі.

Новий спортивний майданчик облаштували у мікрорайоні Ружична. Він знаходиться біля спеціалізованої загальноосвітньої школи №19. Поле встелили штучним покриттям та нанесли відповідну розмітку. Тут можна буде проводити повноцінні заняття з фізкультури для майже семиста школярів. З початку нового навчального року учні школи №19 будуть займатися фізкультурою на новому спортивному майданчику. У вільний час мешканці Ружичної зможуть тут грати у футбол та займатися іншими видами спорту. Про це йдеться у сюжеті МТРК «Місто».

На будівництво спортивного майданчика з міського бюджету було виділено майже півтора мільйона гривень.

Зазначимо, що загалом збудовано двадцять два спортивні майданчики, два стадіони, встановлено понад двадцять тенісних і шахових столів, а також більше двадцяти вуличних тренажерів, які досить популярні серед хмельничан. 

с

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.