Вівторок, 23 Квітня, 2024

Будинки, що будуються в різних районах Одеси

Будівельна фірма «Будова» використовує передові технології, за рахунок чого вона обходить багато конкуруючих організацій. Зведення нових будинків в житловому проводиться швидко, якість найвища, що підтверджується популярністю СК «Будова» не тільки в Україні, а й зарубіжних країнах. Новобудови виконані із застосуванням кращих інноваційних матеріалів.

Інформація про компанію

Будівельна компанія «Будова» заснована в 1990 році в Одесі. Вона встигла спорудити безліч житлових комплексів, десятки будинків, в яких проживають новосели. Перелік зданих будинків https://budova.ua/sales/realty-odessa/ і новобудов на різних етапах будівництва.

У 2002 році фірма увійшла до складу Академії будівництва України. Завдяки ретельності, професіоналізму керівництва та якісній роботі співробітників компанія стала взаємодіяти з європейськими виробниками – німецькою фірмою «NOЕ», італійської «ЕDILTEСO», польської «ВАUTEСН». Основними напрямками будівельної компанії є:

  • повне забезпечення об’єкта обладнанням, будматеріалами, технічними засобами, кваліфікованими і досвідченими фахівцями;
  • проведення організаційної і технологічної підготовки;
  • розробка проекту, складання кошторису, креслень, іншої документації;
  • дотримання нормативів з охорони праці, захисту середовища, техніки пожежної безпеки;
  • виконання всіх різновидів робіт, пов’язаних зі зведенням будинків;
  • виконання робіт точно в строк;
  • здача об’єкту;
  • оформлення виконавчих документів.

Також фірма «Будова» реконструює будівлі і займається капітальним ремонтом, проводить оздоблювальні роботи.

Інформація про застосовувані технології

При будівництві компанія застосовує інноваційні технології в повній відповідності із загальновизнаними світовими вимогами і нормативами.

У перший раз організація почала споруджувати новобудови в Одесі з використанням монолітної технології. З її допомогою можна побудувати 4-5 поверхів протягом місяця при хороших кліматичних умовах. Використовується тунельна опалубка, яка характеризується рядом переваг:

  • швидкі терміни будівництва комплексу – споруда йде строго за планом, складається з заливки бетону;
  • висока якість роботи – керівництво постійно контролює процес;
  • економія коштів на обробці за рахунок будівництва за принципом промислового виробництва;
  • точність у визначенні розмірів – всы блоки підганяються впритул один до одного, тому матеріал не потріскається.

Зовнішня сторона споруд в житлових комплексах створювалася із застосуванням панельних систем з склофібробетона. Така система характеризується високими показниками теплостійкості, порівнянними з цегляною стіною товщиною в 64 см. Також матеріал відрізняється стійкістю до зносу і високим рівнем надійності.

Зараз будівельна компанія вибудовує будинки з системою «розумний дім». Концепція «розумного будинку» передбачає самостійне регулювання тепла в квартирі, завдяки чому господар може заощадити гроші. Також ця система зручна.

СК Будова гарантує своїм клієнтам:

  • індивідуальний підхід і розгляд пропозицій щодо будівництва кожного об’єкта;
  • висока якість житла, комфортне проживання в зведених комплексах;
  • зниження вартості на квартири для інвесторів при будівництві та використанні житла;
  • високі експлуатаційні властивості будівель.

Компанія застосовує технології, що дозволяють зробити нерухомість в Одесі теплою і звукоізолюючою. У цій справі допомагає утеплювач, який містить в складі полістиролбетону. Його застосовують для стін і фасадів. Вгорі матеріал покритий звукоізоляційні і зберігають тепло сумішами. Застосування технології дозволяє побудувати житло з максимальним комфортом для людей.

Також використовують інноваційні матеріали для утеплення підлогових поверхонь. Вони не навантажують конструкцію, і довгий час справляються зі своїми функціями.

Здані новобудови

За роки своєї діяльності СК Будова встигла звести чимало житлових комплексів. приклади:

«Альтаїр» розташований в Київському районі. Тут зручна транспортна розв’язка, можна доїхати до будь-якої точки міста. На території комплексу знаходиться багато кафе, ринків, магазинів, дитячих садків, шкіл.

У комплексі 11 секцій, кількість поверхів коливається від 17 до 25. Квартири будувалися з зручним плануванням. Найменша площа становить 35,4 кв. м, максимальна – 87,5. На території обладнана підземна парковка. Також тут змонтовані камери відеоконтролю по периметру ЖК.

Комплекс «Апельсин» складається з 3 секцій. Будувався із застосуванням монолітної технології. Бетон високої якості гарантує міцність конструкції. Ліфти перевозять вантаж від 630 до 1000 кг. Опалення в квартирах – індивідуальне.

Конструкції, що будуються

Крім зданих об’єктів, існують ті, які ще знаходяться в процесі будівництва. Приклади:

  • ЖК «Чотири сезони» пропонує квартири в 24-поверховому будинку. Зона облагороджена, облаштована майданчиками. На вході в під’їзд стоять броньовані двері і п’ятикамерні вікна.
  • Комплекс «Скай Сіті» розташований поруч з авто магістральними дорогами. 3 секції складаються з будинків в 23 поверху. Для зведення застосовують газобетонні блоки. Представлені різні квартири – одно-, дво- і трикімнатні.
  • ЖК «Новий Берег» розташований в мальовничому і красивому місці – біля узбережжя. Каркас – залізобетонний, гарантує міцність на довгі роки. Проектно-будівельні роботи універсальний – для його розробки використовувався індивідуальний архітектурний підхід.
  • ЖК «Михайлівське містечко» розташовано неподалік від важливих адміністративних і комерційних організацій. У комплексі 10 будинків по 19-21 поверхів. Міцність новобудови гарантована монолітним каркасом із залізобетону та пальового фундаменту.
  • На території буде розташовуватися власна котельня, водонасосна станція, електрогенератор.
  • ЖК «Горизонт» будують на Фонтані – знаменитому одеському районі. Споруда складається з 24 поверхів, 320 квартир. На першому поверсі будуть розташовані комерційні установи. На території обладнаний дизельний генератор на випадок тотального відключення електрики. Купити квартиру в Одесі в споруджуваних комплексах можна за зниженою ціною під час акцій.

Щоб дізнатися докладніше про житлові комплекси, ціни на квартири, діючі акції, отримати додаткову інформацію, відвідайте офіційний сайт компанії budova.ua/sales/buy-apartment-odessa.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.