П’ятниця, 19 Квітня, 2024

До нового НВК на Озерній побудували міжквартальну дорогу

У мікрорайоні Озерна завершили будувати нову міжквартальну дорогу. Вона з’єднує вулиці Залізняка та Лісогринівецьку. Дорогу виклали бруківкою. Її протяжність становить понад двісті метрів, а ширина — шість. Далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

Мікрорайон Озерна розбудовується швидкими темпами. Навчальні заклади переповнені учнями і дошкільнятами. Вирішенням цієї проблеми повинен стати новий сучасний навчально-виховний комплекс. На Озерній триває будівництво освітнього закладу, який розрахований на чотириста вісімдесят школярів та двісті п’ятнадцять дошкільнят. Дитячий садочок «Кобзарик» вже готовий. Отже, з вересня дошкільнята зможуть відвідувати сучасний садочок. 

дорога

У зв’язку з тим, що мікрорайон Озерна активно розбудовується, виникла потреба в облаштуванні внутрішньоквартального проїзду від вулиці Залізняка до вулиці Лісогринівецької, 16/2. 

Кілька днів тому будівельні роботи завершилися. Нова дорога має широкі тротуарні доріжки та якісне зовнішнє освітлення. Тут встановили зливову каналізацію та сучасні світлофори. На будівництво дороги з міського бюджету виділили майже чотири мільйони гривень. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Дорога з’єднує вулиці Залізняка та Лісогринівецьку, а також забезпечує комфортний під’їзд до нового дитячого садочка «Кобзарик», який відкриє свої двері для маленьких хмельничан з першого вересня.

Нову дорогу вже випробовують пішоходи та водії. Хмельничани позитивно відгукуються про зміни. Дорога якісна, зручна та комфортна.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.