П’ятниця, 29 Березня, 2024

Де у Хмельницькому облаштовують нові спортивні майданчики

У Хмельницькому продовжують активно будувати спортивні майданчики. Де роботи тривають, далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

У нашому місті зростає кількість зручних місць для спортивних тренувань на свіжому повітрі. У різних мікрорайонах Хмельницького облаштовують сучасні спортивні майданчики. Хмельничани можуть активно проводити дозвілля, граючи у м’яча та різні рухливі ігри. Дітям нові майданчики дуже подобаються, адже вони можуть грати у футбол, волейбол, займатися на різноманітних тренажерах просто неба. Нагадаємо, що цього року з міського бюджету виділили понад чотири мільйони гривень на облаштування дитячих і спортивних майданчиків.

На території загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня ім. М. А. Павловського №19 з’явився новий футбольний майданчик. З початку нового навчального року школярі матимуть можливість займатися тут спортом. На будівництво сучасного майданчика для занять спортом виділили майже півтора мільйони гривень з міського бюджету. Поле має площу розміром сорок два на двадцять два метри. Поле встелили штучним покриттям та нанесли відповідну розмітку.

Наразі підрядники продовжують облаштовувати спортивні майданчики на території загальноосвітньої школи №7, навчально-виховного комплексу №4 та гімназії №1.

На території загальноосвітньої школи номер двадцять п’ять більшість робіт з облаштування спортивного майданчика вже виконана. Залишилася ще одна черга. На території гімназії №2 також розпочинають будувати спортивний майданчик.

спорт

 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.