Понеділок, 29 Квітня, 2024

Де у Хмельницькому з'являться нові дитячі майданчики

У Хмельницькому продовжують активно будувати нові дитячі майданчики. Де їх вже облаштували та де ще планують встановити, далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

У Хмельницькому дбають про забезпечення дозвілля дітей. У місті триває облаштування комфортних місць для змістовного відпочинку маленьких хмельничан. Поступово у дворах житлових будинків встановлюють нові дитячі майданчики. Вони сучасні, практичні, безпечні та сприяють розвитку дітей. Хлопчикам та дівчаткам подобається гратися на нових яскравих майданчиках. У мікрорайонах міста встановили гірки, гойдали, балансири, пісочниці, лабіринти тощо. Батькам нові дитячі майданчики подобаються, адже вони зручні, сучасні та безпечні.

дитячий майданчик

Нові дитячі майданчики вже облаштували у дворах будинків № 12, 14 на вулиці Сковороди, № 67 на вулиці Пилипчука та № 38 на вулиці Повстанській.

На вулиці Шевченка, 8 та вулиці Перемоги, 8, працівники завершують облаштування майданчиків для дитячих ігор. Далі розпочнуть встановлювати ще два дитячі майданчики у дворах будинків на вулиці Майборського, 4, 4/1 і вулиці Тернопільській, 22, а також та одного спортивного майданчика на вулиці Інститутській, 8/2.

Нагадаємо, що у сквері ім. Т. Шевченка завершилася реконструкція двох фігур Миколи Мазура. Незабаром тут стартує будівництво нового дитячого майданчика. Тут буде багато цікавих та сучасних атракціонів, а також безпечне покриття.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.