Четвер, 18 Квітня, 2024

У сквері ім. Шевченка з'явиться сучасний дитячий майданчик

У сквері імені Шевченка завершили реставрувати дві фігури Миколи Мазура. Після цього розпочнуть будувати новий дитячий ігровий майданчик. Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

У квітні в сквері, ім. Шевченка, розпочалася реконструкція двох фігур Миколи Мазура. Над скульптурами «Риба-кит» і «Бабка» працювали студенти та викладачі вищого професійного училища №11. Наразі усі необхідні роботи з відновлення фігур завершилися.

Ремонт скульптур Мазура став першим етапом створення сучасного дитячого майданчика в сквері імені Шевченка. З території скверу демонтують старі гойдалки та каруселі. Замість них тут встановлять канатні ігрові комплекси, зростоміри, хоббітони та багато інших сучасних атракціонів. Усе буде виготовлено з якісних матеріалів. Дітки зможуть весело, безпечно та цікаво тут гратися. Дитячий майданчик матиме високоякісне штучне покриття. Гратися на ньому зможуть також дітки з обмеженими фізичними можливостями. Для них встановлять спеціальні каруселі та гойдалки. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

За словами комунальників, у Хмельницькому немає подібних дитячих майданчиків. Ідею запозичили з Дніпра та Києва.

Усі необхідні роботи з облаштування майданчика розпочнуться у серпні. Вартість нового майданчика становитиме понад три мільйони гривень. Вірогідно, що будівництво дитячого майданчика завершиться наступного року.

сквер

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.