П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Хмельницькому додатковий нічний тролейбус з'єднає Озерну та Катіон

Завтра, четвертого липня, у Хмельницькому, запровадять додатковий нічний тролейбус. Він з’єднає мікрорайони Озерна та Катіон. Нічний тролейбус курсуватиме через Львівське шосе. Тепер хмельничани зможуть дістатися з Озерної до речового ринку з самого ранку. Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

Додатковий нічний тролейбус впроваджують на прохання хмельничан, які працюють на речовому ринку, що розташований на Львівському шосе. Перший тролейбус виїжджатиме з кінцевої зупинки у мікрорайоні Озерна о четвертій годині ранку. Громадський транспорт рухатиметься вулицями Панаса Мирного, Проспектом Миру, Зарічанською, Кам’янецькою та Львівським шосе. Повторний рейс за цим же маршрутом виїжджатиме о 04:45. Завтра, 4 липня, додатковий нічний тролейбус вперше виїде на маршрут. Вартість проїзду у нічному тролейбусі становитиме десять гривень. В ХКП «Спецкомунтранс» сподіваються, що цей маршрут буде економічно вигідним.

Міський голова Олександр Симчишин розповів, що останнім часом надходило багато прохань від мешканців Озерної, які працюють на речовому ринку, користуються громадським транспортом і не можуть о четвертій-п’ятій годині ранку дістатися місця роботи. Тому у міській раді відреагували на звернення хмельничан і запровадили додатковий нічний тролейбус. Наразі він працюватиме поки у тестовому режимі. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Нагадаємо, що у Хмельницькому постійно курсують нічні тролейбуси у мікрорайони Озерна, Ракове та Гречани. Вони працюють з пізнього вечора до 05:30.

Також запрацює новий кільцевий автобус, який курсуватиме Південно-Західним мікрорайоном. О 04:15 він вирушатиме від Катіону. Автобус рухатиметься вулицями Тернопільською, Інститутською, Кам’янецькою та Львівським шосе.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.