П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Нові дитячі та спортивні майданчики облаштовують у Хмельницькому 

Хмельницький – місто молоде, яке постійно розвивається: розбудовуються мікрорайони, будуються багатоповерхівки, а з ними з’являються  і нові дитячі майданчики. Деталі дізнавайтесь з Хмельницькийfuture.

Хмельницька міська рада інформує, що вже облаштовані нові дитячі майданчики за адресами: вулицях Хотовицького,11, Молодіжна, 5, Зарічанська, 36/3, С. Бандери, 20/1.

Крім нових гірок та гойдалок, також займаються капітальним ремонтом вже існуючих дитячих майданчиків щоб малеча мала змогу безпечно та комфортно відпочивати у літній період. Тож вже завершились ремонтні роботи за адресами: вулиця Хотовицького 11/2, вулиця Володимирська, 1 та Львівське шосе 47/2.

Та на цьому зупинятися не збираються і цьогоріч заплановано встановити сорок чотири дитячих та чотири спортивних майданчики. Оновлення дитячого інвентаря обійдеться міському бюджету майже чотири з половиною мільйони гривень.

Нагадаємо, що зазнають оновлення не лише прибудинкові майданчики, а й парки. Так, у парку імені Т. Шевченка займаються реконструкцією скульптур відомого хмельницького скульптора Миколи Мазура. Вартість робіт становить двісті тисяч гривень.  

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.