Середа, 24 Квітня, 2024

На вулицях Хмельницького встановлять понад 200 камер відеоспостереження

У Хмельницькому затвердили систему відеоспостереження міста. До кінця року вона нараховуватиме понад 200 камер відеонагляду. Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

Сьогодні, 13 лютого, під час сесії Хмельницької міської ради, депутати затвердили Положення про систему відеоспостереження міста Хмельницького. 

Під час брифінгу міський голова Олександр Симчишин розповів, що наразі у Хмельницькому працює понад 100 відеокамер. Вони фіксують вулиці, дороги та місця масового перебування людей. Усі прилади будуть об’єднані в одну систему, до якої матимуть доступ міська влада, управління Національної поліції, Національна гвардія, Патрульна поліція та управління Служби безпеки України.

«На грудневій сесії було виділено 1 млн 200 тис. грн на придбання обладнання системи відеоспостереження в комплекті з  програмним забезпеченням. Плануємо на уточнюючій сесії довиділяти кошти на придбання самих відеокамер», – наголосив міський голова.

Також Олександр Симчишин додав, що для повного контролю у Хмельницькому необхідно встановити близько 500 камер відеоспостереження.

До кінця року система відеоспостереження міста буде нараховувати понад 200 камер.

Користувачі соцмереж позитивно відгукуються про встановлення камер відеоспостереження. Адже це дозволить розкривати різноманітні порушення, ідентифікувати зловмисників, які псують святкову атрибутику на вулицях міста.

Додамо, що камери відеоспостереження встановлюють на в’їздах та виїздах з міста, на дорогах та перехрестях, а також у місцях масового скупчення людей та там, де за статистикою, трапляється найбільше вуличних злочинів. Завдяки камерам відеоспостереження правоохоронці можуть оперативно відстежувати ситуацію у Хмельницькому, швидше розшукувати водіїв, які після здійснення аварії тікають з місця події, водіїв, що порушують правила дорожнього руху. Камери відеонагляду допомагають патрульним швидше розкривати правопорушення.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.