Вівторок, 19 Березня, 2024

Продовжили автобусний маршрут № 19

Хмельничани дочекалися продовження автобусного маршруту № 19, який курсує від мікрорайону Озерна до мікрорайону Ракове. Дізнайтесь деталі з Хмельницькийfuture.

На численні звернення громадян нарешті відреагували та продовжили маршрут до зупинки – “вулиця Гарнізона”. Раніше кінцевою зупинкою маршрутки № 19 була “вулиця Довженка”, проте мікрорайон Ракове розбудовується, кількість населення постійно зростає. Крім того, на вулиці Гарнізонній розташована  частина Державної служби надзвичайних ситуацій і тепер тут розташовані будинки у яких мешкають пожежники з сім’ями. До речі, на новоспеченій кінцевій вже встигли обладнати місце для пасажирів аби змогли сховатися від негоди.   

Додамо, що на маршруті № 19 “Озерна-Ракове” працюють лише дві одиниці техніки.

Також нагадаємо, що місто закупило у луцької компанії десять тролейбусів та десять автобусів. П’ять тролейбусів незалежні від електроживлення і можуть їздити будь-якими вулицями Хмельницького. Тому у планах з’єднати мікрорайони Ракове та Львівське шосе, також Дубово і Ракове. На думку мера саме ці маршрути будуть актуальні для містян.   

Як вам такі маршрутні новації? Які ще автобусні маршрути, на вашу думку, потребують змін?

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.