П’ятниця, 29 Березня, 2024

Новий автобус курсуватиме у мікрорайон Лезневе

Мешканці мікрорайону Лезневе дочекалися відкриття нового автобусного маршруту. Що це за маршрут дізнайтесь з Хмельницькийfuture.

Неодноразово хмельничани, які проживать в цьому мікрорайоні просили керманичів міста відкрити додаткові автобусні маршрути. Нарешті влада почула містян і нещодавно розпочав свою роботу автобус № 20, який курсує з мікрорайону Лезневе до заводу Катіон. Загалом, автобус їде через усе місто: проспект Миру, вулиці Степана Бандери, Кам’янецька та відповідно Львівське шосе. Це є зручний маршрут, адже тепер стало ще зручніше дістатися до мікрорайону Лезневе.

Потрібно зазначити, що на маршрут виїжджає лише дві автобусні одиниці комунального підприємства “Електротрансу”, проте вони працюють сім днів на тиждень.

Новий маршрут з’явився через те, що минулого року була відремонтована вулиця Молдавська. Загалом, люди задоволенні, що міська влада відреагувала на звернення щодо проблем з транспортним сполученням їхнього мікрорайону з Південно-Західним та сподіваються, що це не останній новий автобусний маршрут для їхнього району.

Також додамо, що транспортна мережа Хмельницького давно потребує змін та оновлення. Адже кількість населення збільшується, будуються нові мікрорайони, торгові центри,  навчальні заклади і на адресу керівництва міста неодноразово надходять звернення щодо налагодження роботи маршрутів.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.