Середа, 8 Травня, 2024

Якими маршрутами будуть курсувати нові тролейбуси?

Ми вже писали, що місто Хмельницький купує новий громадський транспорт. Перших два тролейбуси приїдуть до обласного центру вже до кінця червня. Потім ще оновлення відбудеться у липні, а в жовтні містяни вже побачать на вулицях усі десять новеньких тролейбусів. Дізнавайтесь деталі з Хмельницькиймайбутнього.

Нові тролейбуси – нові маршрути

Важливим нюансом є те, що пять “рогатих” не потребують електроживлення і можуть рухатися навіть тими вулицями де не має електропроводів.    

І в очільника міста є вже плани на новенький транспорт: планують з’єднавши Ракове і Львівське шосе по вулиці Толстого, щоб тролейбус не заїжджав на вулиці Кам’янецьку, Подільську, Шевченка, і сполучав ці райони. Також в планах з’єднати Дубове і Ракове. Звичайно, що подумають про такі віддалені мікрорайони, як Ружична і Лезневе. Тут в перспективі хочуть аби автономні тролейбуси працювали в години-пік, щоб людям комфортніше та зручніше було добиратися до роботи та навчальних закладів.

Тролейбусів замало

Зазначимо, значних позитивних змін тролейбусний парк почав зазнавати з 2016 року. За цей час було куплено дев’ятнадцять нових тролейбусів. Щодня місто обслуговує сімдесят вісім машин, проте цього недостатньо на таку кількість населення. Мер стверджує, місту необхідно мінімум ще тридцять тролейбусів.

Нагадаємо, що наше місто купує техніку у компанії  “Богдан Моторс” не вперше. Цьогорічна партія нових тролейбусів та автобусів коштує сто мільйонів гривень. Вся техніка купується на умовах лізингу.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.