П’ятниця, 26 Квітня, 2024

На місці монотеатру “Кут” можуть звести паркінг

Про такий розвиток подій повідомляли в Хмельницькій міській раді ще в лютому 2019 року. Деталі дізнавайтесь з Хмельницькийfuture.

Мрія всіх автолюбителів Хмельницького – зручні автопаркінги, особливо, в центральній частині міста. Адже кількість населення збільшується, відповідно збільшується кількість автомобілів, і навіть в нашому невеличкому місті, бувають затори на дорогах.  

Крім того місто розвивається та розбудовується: з’являються нові магазини, торгові центри, мікрорайони, а автомобільних паркінгів не вистачає.

Саме тому у центрі міста, де знаходиться бувший кінотеатр “Мир”, хочуть звести багаторівневий паркінг.

Коли розпочнеться будівництво?

Та поки ця ідея існує лише на словах. На сьогоднішній день збирають пропозиції від проектних організацій, які раніше були дотичні до зведення таких об’єктів та визначаються з джерелами фінансування. Адже міський бюджет самотужки “не потягне” п’ятиповерховий об’єкт.

Що буде з місцевим монотеатром?

Нагадаємо, що з 1992 року і по сьогоднішній час в приміщенні по вулиці Проскурівського підпілля діє монотеатр “Кут”. Досі достеменно невідомо куди він переїде, проте розглядають варіант, що він може залишитися в приміщенні вже майбутнього паркінгу.  

Також нагадаємо, що вже набув чинності Закон, який дозволяє муніципальним інспекторам евакуювати автомобілі та штрафувати водіїв, які паркуються в недозволених місцях.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.