Вівторок, 16 Квітня, 2024

Які спортивні майданчики облаштували у Хмельницькому з початку року

У Хмельницькому триває будівництво майданчиків для занять різноманітними видами спорту. Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

У мікрорайонах міста продовжують облаштовувати нові спортивні майданчики. Їх будують на територіях навчальних закладів та у дворах будинків. Бажаючі хмельничани мають можливість займатися спортом, грати у футбол, волейбол, рухливі ігри, виконувати фізичні вправи на свіжому повітрі. Мешканці міста задоволені тим, що поступово зростає кількість майданчиків для спортивних тренувань просто неба. Хмельничани займаються на тренажерах, активно проводять дозвілля.

З початку цього року у місті з’явилося шість спортивних майданчиків. Зокрема, біля Хмельницької школи №19 облаштували футбольне. На будівництво сучасного майданчика виділили майже півтора мільйони гривень з міського бюджету. Поле встелили штучним покриттям та нанесли відповідну розмітку. Майданчик має розміри сорок два на двадцять два метри. На території НВК №4 та школи №7 з’явилися багатофункціональні майданчики. Учні Гімназії №1 тепер зможуть займатися на новому футбольному полі. Гімназія №2 має сучасне футбольне поле розмірами 60х30, а також бігові доріжки, майданчики для гри у волейбол, баскетбол. На території двадцять п’ятої школи облаштували футбольне, баскетбольне і волейбольне поле. Також тут встановили якісні тренажери. З початку нового навчального року учні цих навчальних закладів будуть займатися фізкультурою на нових спортивних майданчиках.

Додамо, що загалом збудовано двадцять два спортивні майданчики, два стадіони, встановлено понад двадцять тенісних і шахових столів, а також більше двадцяти вуличних тренажерів, які досить популярні серед хмельничан.

спорт

 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.