П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Велоінфраструктура активно розвивається у Хмельницькому

Влада міста продовжує будувати велодоріжки. Де з’являться нові велодоріжки на цей раз дізнайтесь з Хмельницькийfuture.

Активно будуються дві велодоріжки

Цьогоріч влада запланувала будівництво двох велосипедних доріжок. І вже розпочалися активні роботи по вулиці Прибузькій. Тут незабаром будуть дві двосторонні велодоріжки, які фактично створять окремий веломаршрут: вулиця Трудова-мікрорайон Гречани. Адже перша доріжка з’єднає вулицю Трудову та Старокостянтинівське шосе, а друга – Старокостянтинівське шосе та набережну Південного Бугу.

Також в планах побудувати ще один веломаршрут: від вулиці Прибузької до Сілістри по Старокостянтинівському шосе і проспекті Миру. Загалом, в міській раді прийняли програму розвитку велоінфраструктури. І вона буде реалізовуватися дев’ять років. За цей період планують побудувати тридцять велосипедних доріжок, розграфити велосмуги, поставити стійки і парковки. І за попередніми підрахунками ця програма обійдеться місту у вісімдесят три мільйона гривень! Проте чи буде ця програма реалізована на сто відсотків і де будуть на це брати кошти – поки невідомо.

До слова, у міській раді вже запланований спільний проект з Новою Поштою на встановлення тисячу велопарковок у Хмельницькому.

Подобаються вам такі ініціативи влади чи потрібно звернути увагу на інші об’єкти інфраструктури?

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.