П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У Хмельницькому продовжують облаштовувати нові дитячі майданчики

У мікрорайонах Хмельницького продовжують облаштовувати дитячі майданчики. Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

У нашому місті тривають роботи з облаштування зручних та безпечних місць для цікавого відпочинку маленьких хмельничан. У різних мікрорайонах Хмельницького поступово з’являються нові дитячі майданчики. Діткам дуже подобається гратися та відпочивати на барвистих гірках, гойдалках, проводити дозвілля у пісочницях. Хлопчики та дівчатка активно та корисно проводять вільний час на свіжому повітрі. Малеча у захваті від яскраво оздоблених майданчиків для ігор. Батькам дитячі майданчики подобаються. Це чудово, що у Хмельницькому дбають про дозвілля діток та продовжують облаштовувати сучасні майданчики для дитячих ігор.

Цього року у дворах хмельницьких багатоповерхових будинків з’явиться майже п’ятдесят сучасних спортивних і дитячих майданчиків. На це з міського бюджету виділено 4 мільйони гривень. 

Наразі змонтували ігрові місця для відпочинку діток у дворах на вулицях Хотовицького, 11/2 та 11А, а також на Львівському шосе, 47/2. Підрядники завершують необхідні роботи також на вулицях Бандери, Козацькій та Володимирській. Зокрема, на майданчик, що на вул. Володимирській, 1, було виділено 50 тисяч гривень з міського бюджету. Тут встановили яскравий ігровий комплекс, який складається з гойдалки-метелика, дитячої гірки з рахівницями та кілець для занять спортом. Також тут встановили новий стіл для гри в теніс. Цей ігровий комплекс виготовили у Хмельницькому. До уваги брали усі інновації західних та вітчизняних виробників. Адже дуже важливо, щоб ігрові майданчики були сучасними, практичними, безпечними та сприяли розвитку діток. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Додамо, що монтаж обладнання для дитячого майданчика загалом здійснюється протягом одного або двох днів. На основі звернень хмельницьких депутатів, мешканців прибудинкових територій та управляючих муніципальних компаній визначають, якою буде комплектація ігрових майданчиків.

Нагадаємо, що вперше проходитиме капітальний ремонт дитячих майданчиків у сквері ім. Шевченка та парку ім. Чекмана. Після завершення реконструкції скульптур Миколи Мазура у сквері ім. Шевченка розпочнуть монтаж нового сучасного обладнання.

Фото – управління ЖКГ Хмельницького.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.