П’ятниця, 29 Березня, 2024

Сто мільйонів гривень на тролейбуси та автобуси

Саме таку суму сплатить місто Хмельницький автомобільній компанії “Богдан Моторс”. Дізнайтесь подробиці з Хмельницькийfuture.

Отже, згідно з договором, “Богдан Моторс” має відправити до Хмельницького десять низькопідлогових тролейбусів та десять автобусів. П’ять з цих десяти тролейбусів  є фунція запасу автономного ходу до двадцяти кілометрів. І це чудова можливість з’єднати ділянки дороги, на яких відсутня контактна мережа. І все це задоволення обійдеться міському бюджету сто мільйонів гривень. Потрібно зазначити, що весь транспорт передається луцькою компанією на умовах лізингу.

Коротка довідка. Лізинг – це довгострокова оренда машин і обладнання, а також видача обладнання напрокат. Адже Хмельницька міська рада дала дозвіл “Електротрансу”, щоб укласти договір фінансового лізингу з двома державними банками для придбання десяти тролейбусів та десяти автобусів. Додамо, що позика надаватиметься під 16%-річних у гривні та  буде погашена упродовж п’яти років.

Проте, це не перші “Богдани” у нашому місті. Більше двадцяти таких новеньких тролейбусів вже перевозять хмельничан вулицями міста.

Також потрібно зазначити, що тролейбус “Богдан” має довжину у дванадцять метрів, який  створений для комфортного, безпечного та якісного перевезення пасажирів, з урахуванням сучасних вимог. Він є низькопідлоговий, тому є зручним, зокрема для людей похилого віку. Такий тролейбус розрахований на сто п’ять осіб.

А ще виробники подбали про людей з обмеженими можливостями. Адже і тролейбуси, і автобуси обладнані пандусами та кріпленням для фіксації інвалідного візка та спеціальними місцями для інвалідів.  

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.