Середа, 24 Квітня, 2024

У Хмельницькому виділили ще 20 мільйонів гривень на будівництво Палацу Спорту

Вчора, 14 травня, відбулася позачергова сесія міської ради. Було виділено додаткове фінансування на будівництво Палацу Спорту. Далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

На початку цього року у нашому місті стартувало будівництво сучасного Палацу Спорту. Будівельні роботи активно продовжуються на вулиці Прибузькій, 5/1а. Новий об’єкт буде здатен приймати близько трьох тисяч глядачів. Варто нагадати, що проект цієї споруди став одним із переможців конкурсу на отримання державної субвенції. У Палаці Спорту влаштовуватимуть різноманітні цікаві заходи, а саме: концерти, форуми, презентації, виставки тощо. 

Багатофункціональна спортивна арена матиме чотири поверхи. У Палаці Спорту будуть два корпуси: спортивний та оздоровчий. У першому корпусі зможуть тренуватися спортсмени вищої кваліфікації, а також тут проводитимуть змагання. У другому – буде відбуватися загальна фізична підготовка, а також хмельничани зможуть активно та корисно відпочивати. 

Палац Спорту у нашому місті став першим за роки Незалежності в Україні спортивним об’єктом високого рівня. Наше місто – єдине, якому надали 54 мільйони гривень з державного бюджету на зведення спортивної арени. Нагадаємо, що нові спортивні об’єкти також побудують і в інших містах України, зокрема, у Вінниці, Рівному, Тернополі, Львові та Черкасах.

Вчора, 14 травня, під час позачергової сесії міської ради, було виділено додаткове фінансування на будівництво Палацу Спорту. З міського бюджету направлено майже 19,8 мільйонів гривень. Також цього дня, за словами міського голови Олександра Симчишина, було отримано позитивні новини зі столиці. Проект з будівництва Палацу Спорту одностайно підтримала Міжвідомча комісія для відбору проектів на державне фінансування. Це свідчить про те, що буде здійснено додаткове фінансування з державного бюджету вже у цьому році.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.