Четвер, 25 Квітня, 2024

У Хмельницькому встановлять 5 антивандальних тенісних столів

Незабаром у Хмельницькому розпочнуть встановлювати антивандальні столи для настільного тенісу. Розмістять столи у парках. Загалом їх буде п’ять. Столи придбали за кошти з міського бюджету. Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

Вперше антивандальні вуличні тенісні столи з’явилися у Хмельницькому минулого року. Тоді за кошти з міського бюджету їх придбали та встановили. Загалом одинадцять столів. За місце розташування обирали рівні прибудинкові та території поблизу підліткових клубів. Також зону зону для активного відпочинку тоді облаштували у парках міста. 

Хмельничани позитивно ставляться до таких нововведень та із задоволенням грають у настільний теніс. Кожен має можливість корисно проводити вільний час на свіжому повітрі за цікавою грою. Це також хороший спосіб покращити фізичну форму та настрій. 

Цього року за кошти з міського бюджету придбали п’ять антивандальних столів для настільного тенісу. Їх розташують у парку, що у мікрорайоні Ракове, парку ім. Чекмана, сквері ім. Франка та сквері ім. Шевченка. Особливість столів для настільного тенісу полягає у тому, що вони антивандальні. Сам стіл бетонний, а сітка металева. Це дозволить вберегти їх від недобросовісних громадян. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Нагадаємо, що минулого тижня, у Хмельницькій ДЮСШ №3, що розташована на вулиці Спортивній, з’явились вісім професійних столів для настільного тенісу. На столи було виділено майже 200 тисяч гривень з міського бюджету. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.