Четвер, 25 Квітня, 2024

Біля зупинки “Темп” ремонтують пішохідну доріжку

Дійшла черга і до пішохідних доріг та тротуарів. Як відбуваються ремонтні роботи та яка їх вартість – дізнайтесь з Хмельницькийfuture.

Отже оновлена ділянка дороги знаходиться на проспекті Миру біля зупинки “Темп”. Спеціальною технікою демонтують старий асфальт та покладуть новеньку тротуарну плитку.

Система електронних закупівель “Прозоро” повідомляє, що вартість нової пішохідної доріжки становить сто вісімдесят сім тисяч гривень. Замовником робіт є управління житлово-комунального господарства, а ось спонсором виступає підприємець, який є власником магазину “Вінницький”. Пішохідну зону із велодоріжками та з місцями для відпочинку зробить підприємець за власні кошти без сторонньої допомоги. Потрібно зазначити, що завершити роботи планують до 31 травня, тож мешканцям району необхідно потерпіти незручності всього лиш місяць.

Нагадаємо, що у Хмельницькому планують витратити на будівництво нових та ремонт існуючих доріг майже сто мільйонів гривень.

Так на будівництво доріг у  2019 році планують виділити три з половиною  мільйона гривень. На капітальний ремонт – майже сімдесят вісім мільйонів гривень, а на поточний – сімнадцять з половиною. Крім доріг будуть облаштовувати тротуари, велосипедні доріжки та зупинки для громадського транспорту. Проте упродовж року плани можуть бути змінені, все залежить від фінансового наповнення міста.

Лише додамо, що вже розпочато ремонт на багатьох вулицях міста. Зокрема, триває будівництво нової дороги, яка поєднає мікрорайон “Озерна” та Старокостянтинівське шосе. Ширина сучасної дороги буде двадцять шість метрів та матиме чотири смуги руху транспорту.  

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.