П’ятниця, 26 Квітня, 2024

На території Молодіжного парку з'явилася сучасна вбиральня

На території Молодіжного парку з’явилася нова вбиральня. Вона сучасна, комфортна та простора, адже розрахована на двох людей. Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

Наразі у Хмельницькому функціонують чотири безкоштовні громадські туалети: у парку ім. Чекмана, у Дендропарку, у сквері ім. Шевченка та в парку ім. Франка. У листопаді минулого року, у центрі міста, розпочали будувати сучасну модульну вбиральню. Вона має площу вісім квадратних метрів. Тут використані спеціальні антивандальні матеріали. У вбиральні є лише одна кабінка, але універсальна для усіх верств населення. Вхід до громадської вбиральні буде платним. 

Тепер на території Молодіжного парку є сучасна вбиральня. Її місту подарували власники бізнес-центру, який розташований неподалік. У громадському туалеті дві кабінки. Вони облицьовані плиткою. В кожній кабінці подбали про комфорт та зручність, тому тут встановили рукомийник та дзеркало. Підлога з підігрівом. Вбиральня простора та розрахована на людей, які пересуваються на візочках. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Начальник управління житлово-комунального господарства Василь Новачок розповів, що туалет не буде цілодобовий і працюватиме приблизно до 22:00. Потім його зачинятимуть.

Купальний сезон стартує у Хмельницькому 1 червня. Ближче до цієї дати планується відкрити нову вбиральню. Громадський туалет буде безкоштовним для усіх відвідувачів Молодіжного парку та пляжу. 

Натомість старий туалет, який знаходиться неподалік, почистили, але ремонтувати його не будуть, оскільки в цьому немає потреби.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.