П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Хмельницькому облаштують майже 50 сучасних спортивних і дитячих майданчиків

Цього року у дворах хмельницьких багатоповерхових будинків облаштують майже 50 сучасних спортивних і дитячих майданчиків. Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

У Хмельницькому продовжують працювати над облаштуванням комфортних місць для змістовного та приємного дозвілля і занять спортом хмельничан. В різних мікрорайонах міста, в дворах житлових будинків, поступово з’являються нові дитячі та спортивні майданчики. Маленькі хмельничани радіють яскравим майданчикам  з барвистими гірками, гойдалками, балансирами, пісочницями, спортивними тренажерами. Хлопчики та дівчатка активно граються та проводять дозвілля на цих майданчиках. У свою чергу, батьки позитивно відгукуються про те, що у місті зростає кількість сучасних майданчиків для дитячих ігор та занять спортом.

Цього року на встановлення дитячих і спортивних майданчиків з міського бюджету виділено майже 4,3 мільйони гривень. Відділ з експлуатації та ремонту житлового фонду повідомляє, що загалом протягом 2019 року заплановано встановити 44 нових дитячих і 4 спортивних майданчики.

Додамо, що цього року першим почали облаштовувати новий дитячий майданчик поблизу будинку №11 на вулиці Хотовицького. Наразі триває капітальний ремонт ще одного майданчика для маленьких хмельничан на прибудинковій території за адресою: Львівське шосе, 47/2.  Тут працівники вирівнюють основи ділянки, на якій розташується дитячий майданчик. Також у 2019 році заплановано облаштувати майданчики для дітей у дворах будинків, розташованих за адресами: вул. Зарічанська, №6/4; вул. Кам’янецька, 65; вул. Козацька, 65/1; вул. Молодіжна, 5; вул. Попова, 7.

Наразі працівники житлово-комунального господарства завершують роботи, розпочаті минулого року. Зокрема, закінчується спорудження спортивного майданчика у подвір’ї будинку №52 на вулиці Зарічанській. Ще три нові спортивні споруди планують встановити у дворах будинків №№56/1 і 56/2 на вул. Козацькій, №2 на вул. Курчатова, №№42 і 44 на проспекті Миру.

майданчик

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.