П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Хмельницькому капітально відремонтували хірургічне відділення міської дитячої лікарні

Хірургічне відділення міської дитячої лікарні капітально відремонтували. Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

У відділенні хірургії Хмельницької міської дитячої лікарні зробили капітальний ремонт. На це було виділено понад 1,6 млн гривень. Це піде на користь маленьким пацієнтам і дітки будуть одужувати у кращих умовах. Також в медичному закладі подбали про яскраве оформлення. На стінах намалювали різнокольорові повітряні кульки та пташок. Це дарує діткам гарний настрій.

Міський голова Олександр Симчишин розповів, що в оновленому відділенні повністю відмовилися від загальних туалетів і душових. Тепер кожна палата обладнана окремим санвузлом. А це, у свою чергу, створює додатковий комфорт для маленьких пацієнтів.

ремонт

Нагадаємо, що у лікарні також облаштували спеціальну ігрову кімнату. Тут встановили зручні яскраві меблі. В ігровій кімнаті є міні-бібліотека. Дітки можуть із задоволенням складати конструктор та пазли, малювати та створювати аплікації. Також тут є багато іграшок. Хлопчики та дівчатка мають змогу гратися та пізнавати щось нове. В ігровій кімнаті можуть одночасно перебувати до п’ятнадцяти маленьких хмельничан. Також тут з дітками працюють педагог і психолог. В ігровій кімнаті створені усі необхідні умови для відпочинку дітей.

Наразі продовжуються ремонтні роботи у відділенні гнійної хірургії.

Варто нагадати, що недавно Хмельницька міська дитяча лікарня отримала гуманітарну допомогу з Нідерландів. До неї увійшли: багатофункціональні ліжка, меблі, іграшки та одяг.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.