П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У Хмельницькому відкрили ще один спортивний майданчик

Сьогодні, сьомого вересня, на території гімназії №1, відкрили новий спортивний майданчик. Далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

Облаштування нових спортивних майданчиків продовжується. На територіях навчальних закладів та у дворах будинків з’являється все більше зручних місць для занять спортом. Усі бажаючі можуть займатися спортом, грати у футбол, волейбол, рухливі ігри, виконувати фізичні вправи на свіжому повітрі. 

Сьогодні, на території гімназії №1, відбулося відкриття нового спортивного майданчика. Для його будівництва з міського бюджету було виділено півтора мільйона гривень. Сучасний спортивний майданчик облаштовували протягом короткого часу – понад місяць. Тепер учні гімназії будуть займатися фізкультурою на новому спортивному майданчику. 

Міський голова Олександр Симчишин привітав учнів з цією чудовою подією.

«Мрії мають збуватися. 4 вересня 2018 року в Гімназії 1 відбувся Урок Мрії. Саме тоді я мріяв разом з гімназистами. І окрім інших, ми намріяли сучасний спортивний майданчик на території Гімназії. Сьогодні мрія стала реальністю! Спортивний майданчик відкрили у надзвичайно позитивній атмосфері!», – написав міський голова.

Учні гімназії №1 підготували святкову програму та продемонстрували свої нагороди, здобуті на змаганнях із різних видів спорту.

р

Нагадаємо, що минулого тижня новий спортивний майданчик з’явився у мікрорайоні Ружична. Він знаходиться біля спеціалізованої загальноосвітньої школи №19. Поле встелили штучним покриттям та нанесли відповідну розмітку. Тут можна буде проводити повноцінні заняття з фізкультури для майже семиста школярів. На будівництво спортивного майданчика з міського бюджету було виділено майже півтора мільйона гривень. Вчора, третього вересня, новий майданчик для занять спортом відкрили на території спеціалізованої загальноосвітньої школи №7. Діти можуть грати тут у міні-футбол, волейбол, гандбол, баскетбол і великий теніс. Для будівництва та облаштування спортивної території з міського бюджету виділи півтора мільйони гривень.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.