П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Хмельницькому облаштують багаторівневі паркінги

У Хмельницькому будуватимуть багаторівневі паркінги. Однак наразі ще не визначилися, де саме. Розглядають кілька варіантів. Про це розповідає міський голова Олександр Симчишин. Це, зокрема, приміщення колишнього кінотеатру «Мир», стоянка на Прибузькій біля ДЮСШ та інші. Далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

Щороку у Хмельницькому зростає кількість автомобілів, активно будуються різноманітні бізнес-центри, торгово-розважальні заклади та багатоповерхові будинки. Тому виникає нестача місць для парковок. Багатоповерхові парковки дозволять вирішити цю проблему. Завдяки цьому буде змога раціональніше використовуватися міські землі і транспорт. Крім того, зменшиться негативний вплив на навколишнє середовище, а також це сприятиме гармонізації правил дорожнього руху відповідно до світових стандартів,  поліпшенню функціонування громадського транспорту, дотриманню відповідних норм паркування у нових будинках тощо.

Багатоповерхові парковки будуть складатися з металевого каркаса. Для того, щоб максимально гармонійно поєднати парковки з міським пейзажем, каркас покриватимуть різними оздоблювальними матеріалами.

Міський голова Олександр Симчишин розповів, що наразі розглядають кілька місць для будівництва багаторівневих паркінгів. Це, зокрема, приміщення колишнього кінотеатру «Мир», стоянка на Прибузькій біля ДЮСШ та інші.  Про це йдеться в сюжеті МТРК « Місто».

«Є невеличка земельна ділянка в дворах біля Дитячого світу, ми вивчаємо зараз чи норми дозволять, вулиця Прибузька – це територія діючої стоянки біля ДЮСШ, Прибузька біля майбутнього Палацу творчості. Рішень по жодній ще немає», – прокоментував міський голова Олександр Симчишин.

Олександр Симчишин вважає, що багаторівневі паркінги дозволять розвантажити вулиці міста. За його словами, це вимога часу.

Незабаром біля автовокзалу №1 з’явиться перша платна однорівнева парковка. Аналогічна буде на Львівському шосе. У центрі міста, поблизу залізничного вокзалу, водіям надалі дозволять паркуватися безкоштовно.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.